Θερμαινόμενη Κούπα PacMan | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 0129 441

Digital Cube

Θερμαινόμενη Κούπα PacMan

Σήμερα, που έχετε χορτάσει πια μετά από τόσα χρόνια το δημοφιλέστατο αυτό βιντεοπαιχνίδι, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ρόφημά σας με τη συντροφιά του συμπαθέστατου Pac-Man, που κατοικεί στην πρωτοποριακή αυτή κούπα!
«Πόσο πρωτοποριακή μπορεί να είναι μια κούπα;» θα αναρωτιέστε σίγουρα. Και όμως δεν υπερβάλλουμε καθόλου καθότι η κούπα αυτή δεν είναι κατασκευασμένη από μια συνηθισμένη πορσελάνη, αλλά επιφυλάσσει εκπλήξεις στον κάτοχό της… Κάθε φορά που τη γεμίζετε δηλαδή με κάποιο ζεστό ρόφημα, το ειδικό της υλικό αντιδρά στη θερμότητα και η εμφάνισή της μεταλλάσσεται!
Έτσι, από εκεί που βλέπατε το λογότυπο του παιχνιδιού και τίποτα άλλο, κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους ο κίτρινος κύριος Pac-Man και τα γνωστά φαντασματάκια διάσπαρτα σε διάφορα σημεία, γεμίζοντας την κούπα με δράση και χρώματα!
Ενώ δηλαδή εσείς απολαμβάνετε τον καφέ, το τσάι, το γάλα ή τη ζεστή σας σοκολάτα, ένα παιχνίδι- θρύλος ζωντανεύει στην κούπα σας! Τι πιο φαντασμαγορικό από αυτό; Τώρα που το μάθατε, διαδώστε, λοιπόν, το μυστικό και χαρείτε τη συντροφιά του αγαπημένου μας Pac-Man κάθε φορά που πίνετε κάτι αχνιστό!

 

 

ΚΩΔ.ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:W557Created by comgr.net