Μαγικό Ραβδί – Χειριστήριο | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 0129 441

Digital Cube

Μαγικό Ραβδί – Χειριστήριο

Πάντα ζηλεύατε τη μαγική ζωή του Χάρι Πότερ και κάνατε πρόβες στον καθρέφτη μετά από κάθε ταινία του (ήταν και πολλές) για το πώς θα σας πήγαινε η σκούπα για μεταφορικό μέσο και το ραβδί για δεξί χέρι. Τέρμα πια η προσποίηση! Τώρα με το απίθανο ραβδί- χειριστήριο Wand Remote Control παίρνετε μαγικά τον έλεγχο όλων των ηλεκτρικών συσκευών του σπιτιού και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται καν να αποφοιτήσετε από ολόκληρη σχολή, όπως ο Χάρι Πότερ!
Μην παρεξηγηθούμε, δε μιλάμε για ξόρκια και μαγικά φίλτρα, τίποτα κακοπροαίρετο. Απλά για λίγη «σύγχρονη» μαγεία στην υπηρεσία της τεχνολογίας, που θα δώσει μια ευχάριστη νότα στην καθημερινή ζωή σας. Πάμε να γνωρίσουμε λοιπόν το νέο δεξί σας χέρι! Το Wand Remote Control θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή που θα ανοίξετε τη fancy συσκευασία του και θα το πιάσετε στα χέρια σας.
Μη σας τρομάζει το φύλλο με τις οδηγίες, λίγη εξάσκηση και σε λίγο θα παίζετε το ραβδί στα δάχτυλα! Καταρχήν αυτό που πρέπει να γνωρίζετε για το Wand Remote Control είναι ότι μπορεί να ελέγξει τη λειτουργία οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής που δέχεται εντολές από τηλεχειριστήριο, όπως η τηλεόραση, το στερεοφωνικό, το dvd player κτλ. Ξεχάστε δηλαδή τα ξεπερασμένα τηλεκοντρόλ και συναρπάστε το πλήθος με το cool ραβδί που δίνει κάθε εντολή! Αλλαγή σταθμού, ρύθμιση της έντασης του ήχου και της φωτεινότητας είναι μερικές μόνο από τις λειτουργίες που μπορεί να εκτελέσει το ραβδί σας.
Υπάρχουν 13 διαφορετικές κινήσεις (περιστροφή, τίναγμα και χτύπημα προς διαφορετικές κατευθύνσεις) που μπορείτε να κάνετε με αυτό (το ξέρουμε πως έχετε επιδέξιο καρπό), καθεμία από τις οποίες θα αντιστοιχεί και σε διαφορετική εντολή. Στην αρχή, γυρίστε το ραβδί σε learning mode μέχρι να το ρυθμίσετε να εκτελεί τις οδηγίες σύμφωνα με τη δική σας βούληση. Κάθε φορά δηλαδή που θα κάνετε μία από τις 13 κινήσεις και μετά θα πατάτε το αντίστοιχο κουμπί στο τηλεκοντρόλ σας, το ραβδί θα απομνημονεύει την εντολή και στο εξής θα είναι σε θέση να την εφαρμόσει αυτόματα, αμέσως μόλις κάνετε την ίδια κίνηση!
Αφήστε λοιπόν ολόκληρο το σπίτι να μπει στο μαγικό χορό του Wand Remote Control και δείτε την τηλεόραση, τον υπολογιστή, το στερεοφωνικό και τον υπόλοιπο «στρατό» του σπιτιού να υπακούν στις κινήσεις του ισχυρού σας ραβδιού! Χαρακτηριστικά Ένα απίθανο ραβδί, που αντικαθιστά με μαγικό τρόπο το remote control σας! Το μαγικό ραβδί μπορεί να ελέγξει τη λειτουργία των περισσότερων συσκευών που συνοδεύονται από ηλεχειριστήριο (τηλεοράσεις, στερεοφωνικά κτλ.).
Το ραβδί μπορεί να ελέγξει πολλαπλές συσκευές, δεν περιορίζεται μόνο σε μία! Πάρτε το στα χέρια σας και αποστηθίστε τις 13 κινήσεις-εντολές του για να το χρησιμοποιείτε σαν επαγγελματίες (βλέπε Χάρι Πότερ)! Μέχρι να το μάθετε απ’ έξω και ανακατωτά, μπορείτε να το ρυθμίσετε στο learning mode και να κάνετε όση εξάσκηση χρειάζεστε, βρίσκοντας την αντιστοιχία στις κινήσεις του ραβδιού με τα κουμπιά που θα πατούσατε για την αντίστοιχη εντολή στο remote control.
Διατίθεται σε μια κομψά διακοσμημένη θήκη, όπως θα άρμοζε σε κάθε μαγικό σύνεργο. Κατάλληλο για ηλικίες 8+ (ή και για μικρότερους αν έχουν το «χάρισμα»). Διαστάσεις: 36 x 2.3 x 2.3 εκ. (ραβδί), 39 x 6.5 x 3.5 εκ. (θήκη).
Κινήσεις- εντολές:
Περιστροφή κατά τη φορά του ρολογιού. Περιστροφή αντίθετα από τη φορά του ρολογιού. Ελαφρό τίναγμα προς τα πάνω. Ελαφρό τίναγμα προς τα κάτω. Ελαφρό τίναγμα προς τα αριστερά. Ελαφρό τίναγμα προς τα δεξιά. Ελαφρό χτύπημα στην κορυφή. Ελαφρό χτύπημα στα πλάγια. Διπλό χτύπημα στην κορυφή. Διπλό χτύπημα στα πλάγια. Ώθηση προς τα μπροστά. Τράβηγμα προς τα πίσω. Μεγάλη περιστροφή (σβούρα).

 

 

ΚΩΔ.ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:F856Created by comgr.net