Μουσικό Μαξιλάρι | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 0129 441

Digital Cube

Μουσικό Μαξιλάρι

Με το μουσικό μαξιλάρι, ο ύπνος γίνεται πιο διασκεδαστικός χωρίς την ανάγκη ακουστικών! Αυτό το μοναδικό μουσικό μαξιλάρι δεν απαιτεί ακουστικά καθώς διαθέτει ένα ενσωματωμένο ηχείο. Είναι πιο αναπαυτικό από τα ακουστικά με απαλή αίσθηση, γεμισμένο με ειδικό υλικό που δεν αισθάνεσαι το ηχείο.
Είναι ιδανικό καθώς Μόνο εσύ μπορείς να ακούς την αγαπημένη σου μουσική και ο σύντροφός σου μπορεί να κοιμάται χωρίς καμία ενόχληση. Σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδεύεις με την αγαπημένη σου μουσική και το μουσικό μαξιλάρι σου θα σταματήσει μόνο του, όταν οι μουσικές επιλογές σου ολοκληρωθούν. Όσοι υποφέρουν από βουητό, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μουσικό μαξιλάρι και δημιουργώντας ένα μουσικό υπόβαθρο (Background) να καταφέρουν να κοιμηθούν πιο εύκολα.
Ακόμα μερικές μορφές αϋπνίας μπορούν να βοηθηθούν από την απαλή μουσική ή με χαλαρωτικούς ήχους. Ακόμα το μουσικό μαξιλάρι έχει δεκάδες ακόμα χρήσεις όπως την ακρόαση Audio Books ή την εκμάθηση μια ξένης γλώσσας, χαλάρωση ή ασκήσεις ηρεμίας, εξασφαλίζοντας μαζί με την χαλάρωση και την άνεση, την ευκολία να ακούς την αγαπημένη σου μουσική στο κρεβάτι χωρίς να ενοχλείς τους γύρω σου. Είναι ακόμα ιδανικό για μακρινά ταξίδια, για μια απολαυστική και άνετη μορφή διασκέδασης, μέσα στο αυτοκίνητο, στο τρένο, στο αεροπλάνο και οι υπόλοιποι συνεπιβάτες δεν θα ενοχλούνται.
Απλά συνδέεται με μία μουσική πηγή όπως το MP3 player, το ραδιόφωνο κτλ. αρκεί να διαθέτει 3,5mm στερεοφωνική υποδοχή σύνδεσης για να συνδεθεί με το μουσικό μαξιλάρι. Το μαξιλάρι δεν παράγει κανένα ήχο μέχρι να συνδεθεί με κάποια συσκευή . Δεν πλένεται στο πλυντήριο, μπορεί ωστόσο να πλυθεί με νωπό πανί και να στεγνώσει στον αέρα. Δεν συστήνεται για παιδιά κάτω των 5 ετών. Η μουσική πηγή MP3 Δεν συμπεριλαμβάνεται!
 Χαρακτηριστικά :

Ηχείο ενσωματωμένο στο μαξιλάρι
Συνδέεται με : iPods, MP3 players, CD players και είναι συμβατό με όλες σχεδόν τις μπάντες συχνοτήτων ραδιοφώνου
Αποκλειστική ακρόαση
Υλικό εξαιρετικής ποιότητας για περισσότερη απόλαυση, άνεση και στήριξη
Πιο άνετο από τα ακουστικά
Αφαιρούμενο καλώδιο για τάξη και ασφάλεια όταν δεν χρησιμοποιείται
Μέγεθος κλασικού μεγέθους Uk:19’ x 29’
Είσοδο 120mm με υποδοχή 3,5mm
Κάλυμμα : 50% βαμβάκι και 50% πολυεστέρας
Γέμισμα : 100% Polyester Fibre

 

 

ΚΩΔ.ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:L727Created by comgr.net