Πορτοφόλι Αλουμινίου | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 0129 441

Digital Cube

Πορτοφόλι Αλουμινίου

Ένα πορτοφόλι κατασκευασμένο από υψηλής αντοχής αλουμίνιο, που το καθιστά άφθαρτο και αδιάβροχο, ενώ είναι πολύ ελαφρύ για να το κουβαλάτε παντού μαζί σας.
Διαθέτει 2 ξεχωριστά μέρη με διαφορετικά κουμπιά. Στο ένα μέρος μπορείτε να τοποθετήσετε τα κερματά σας και τα χαρτονομίσματα. Στο άλλο μπορείτε να τοποθετήσετε μέχρι 7 πιστωτικές κάρτες.
Το σημαντικό είναι ότι χάρη στο υλικό απ’ το οποίο είναι κατασκευασμένο σας προστατεύει απ’ την τελευταία μόδα, που ονομάζεται electronic pickpocketing. Η απειλή προέκυψε, όταν εταιρείες καρτών, κυρίως του εξωτερικού, υιοθέτησαν μια τεχνολογία που ονομάζεται αναγνώριση μέσω ραδιοσυχνοτήτων (radio frequency identification ή RFID). Μερικές από τις τελευταίας γενιάς πιστωτικές κάρτες, διαβατήρια και κλειδιά δωματίων ξενοδοχείου χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία. Αντί να περνάνε κατά μήκος οι πληροφορίες μέσω της σάρωσης της μαγνητικής ταινίας, οι κάρτες RFID “εκπέμπουν” τα δεδομένα χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο τσιπ ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το πορτοφόλι αυτό έχει την ικανότητα να μπλοκάρει αυτές τις ραδιοσυχνότητες, προστατεύοντας έτσι τα στοιχεία και φυσικά τα λεφτά σας.
Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.
Χαρακτηριστικά:

Κατάλληλο για άντρες και γυναίκες
Πορτοφόλι από υψηλής αντοχής αλουμίνιο, άφθαρτο και ανθεκτικό
Αδιάβροχο για να προστατεύει τα λεφτά και τις κάρτες σας
Αποτρέπει το electronic pickpocketing μπλοκάροντας βλαβερές ραδιοσυχνότητες
Διαθέτει ξεχωριστές θήκες
Μικρό λεπτό μέγεθος για να χωράει άνετα σε τσέπες και τσάντες
Εύκολο κούμπωμα για άνοιγμα και κλείσιμο

 

 

ΚΩΔ.ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:F822Created by comgr.net