Στοπ Πόρτας – Ράβδος Χρυσού | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 0129 441

Digital Cube

Στοπ Πόρτας – Ράβδος Χρυσού

Είστε large τύποι και θέλετε να το δείχνετε! Κανένα πρόβλημα. Δεν είναι ανάγκη όμως να ξοδεύετε δεξιά και αριστερά μέχρι να μείνετε άφραγκοι!
Επιλέξτε την έξυπνη λύση, χωρίς σπατάλη και επενδύστε με μια γενναία δόση χρυσού στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Στρας υπάρχουν πολλά, χρυσό στοπ πόρτας όμως μόνο ένα! Το στοπ πόρτας – ράβδος χρυσού θα κρατήσει με τη στιβαρότητά του τις πόρτες της κρεβατοκάμαρας, του σαλονιού (του μπάνιου δεν βλέπουμε το λόγο) και της κουζίνας ανοιχτές, ενώ ταυτόχρονα θα κερδίσει με την ρεαλιστική του εμφάνιση τις εντυπώσεις!
Έτσι με το Gold Bullion Door Stop δε θα «πέσετε» ποτέ ξανά στην ανάγκη να χρησιμοποιήσετε μια καρέκλα, ένα άλλο έπιπλο, ένα παλιό κομμάτι ξύλο, το σκύλο σας ή ό,τι άλλο βρεθεί στο δρόμο σας την ώρα που ψάχνετε κάτι να στηρίξετε μια πόρτα για να μείνει ανοιχτή. Αντί για τη λύση ανάγκης, προτιμήστε την πιο πλούσια επιλογή και στηρίξτε τις πόρτες του σπιτιού σας με ένα κομμάτι απόλυτης χλιδής.
Για όσους θέλουν να κερδίσουν ακόμη περισσότερο τις εντυπώσεις θα μπορούσαν άνετα να το χρησιμοποιήσουν και σαν ένα ανεκτίμητο ” πανάκριβο¨ press papier στο γραφείο. Μπορεί στην αρχή να ξεγελάσει ακόμα και εσάς, αφού το Gold Bullion Door Stop είναι ένα απόλυτα ρεαλιστικό gadget, που θυμίζει πραγματική ράβδο χρυσού.

 

 

ΚΩΔ.ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:W587Created by comgr.net