Φωτεινό Μαξιλάρι | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 0129 441

Digital Cube

Φωτεινό Μαξιλάρι

Το Σεληνόφως, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι πιο απαλό από αυτό το μαξιλάρι. Αυτό είναι το μόνο φωτιστικό, που αλλάζει τη διάθεσή σου.
Σίγουρα είναι η πιο χνουδωτή πηγή φωτισμού που είναι διαθέσιμη παντού. Κατασκευασμένη από πολύ μαλακή συνθετική γούνα, που τρεμοφέγγει σε διαφορετικά χρώματα κάθε φορά. Τροφοδοτείται από πακέτο μπαταριών που είναι τοποθετημένες σε ένα σφραγισμένο τμήμα του μαξιλαριού, το οποίο μαζί με τα Leds χαμηλής ισχύς, εξασφαλίζουν ότι το φωτεινό μαξιλάρι είναι τόσο φωτεινό όσο και ασφαλές.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το φωτεινό μαξιλάρι, οπουδήποτε θέλεις να έχεις ένα χαλαρωτικό φωτισμό φεγγαριού να σε συντροφεύει. Ιδανικό ακόμα και για φωτάκι νύχτας σε παιδικό δωμάτιο. Ένα άγγιγμα στο κέντρο του μαξιλαριού και το ενεργοποιεί ή το σβήνει, έτσι δεν χρειάζεται να έχεις πρόσβαση στις μπαταρίες κάθε φορά που απλά το χρησιμοποιείς.
 Χαλαρώστε αλλά προσοχή… η απαλή λάμψη από το φωτεινό μαξιλάρι, είναι ο τέλειος τρόπος να δημιουργήσεις το ιδανικό τεχνικό φωτισμό αλλά μη μείνετε μόνο σε αυτό!!!

 

 

ΚΩΔ.ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:L802Created by comgr.net