Αδιάβροχη Θήκη Ποδηλάτου Sony Xperia Z3 by Shocksock | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 0129 441

Digital Cube

Αδιάβροχη Θήκη Ποδηλάτου Sony Xperia Z3 by Shocksock

Αν είστε λάτρης του ποδηλάτου, τότε αυτή η θήκη για το SonY Xperia Z3 είναι ιδανική επιλογή για εσάς. Στηρίξτε το τηλέφωνό σας στο ποδήλατο και απολαύστε τις βόλτες σας, χωρίς την παραμικρή ανησυχία μήπως σας πέσει από την τσέπη και το χάσετε ή σας σπάσει.
Βγείτε για προπόνηση με το ποδήλατο, έχοντας άμεση επαφή με το κινητό σας τηλέφωνο ακόμα και όταν βρέχει, καθώς η θήκη είναι αδιάβροχο και προσφέρει πλήρη προστασία από την υγρασία και το νερό. Μία πολύ χρήσιμη θήκη για εσάς που κάνετε ποδήλατο και θέλετε να βλέπετε όλες τις έξτρα πληροφορίες που μπορεί να δώσει ένα smartphone.
Χρησιμοποιείστε εφαρμογές που θα σας πουν με ακρίβεια τη διαδρομή που έχετε χαράξει, τα χιλιόμετρα που έχετε διανύσει αλλά και την ταχύτητά σας κάθε χρονική στιγμή. Το μπροστινό μέρος είναι κατασκευασμένο από διαφανές πλαστικό που δε γυαλίζει ή θαμπώνει και σας εξασφαλίζει πολύ καλή ορατότητα της οθόνης της συσκευής σας αλλά και την απευθείας χρήση του κινητού σας.
Προσαρμόζεται με ιδιαίτερη ευκολία και σταθερότητα στο τιμόνι του ποδηλάτου χωρίς το φόβο μη μετακινηθεί από τη θέση της. Υπάρχει η δυνατότητα να ξεκολλήσετε τη θήκη από τη βάση εφαρμογής του ποδηλάτου και να τη μετατρέψετε σε μία απλή θήκη κρατώντας την στο χέρι σας. Χαρακτηριστικά:

Συμβατό με Sony Xperia Z3
Με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών, περιστρέψτε το κινητό σας στην επιθυμητή γωνία θέασης.
Κατάλληλη για όλους τους τύπους ποδηλάτων.
Η θήκη κλείνει ασφαλώς και με ευκολία με τη χρήση φερμουάρ.
Η οθόνη αφής παραμένει λειτουργική
Χρώμα: Μαύρο – Κόκκινο

 

 

ΚΩΔ.ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:158-002-003-Z3Created by comgr.net