Αντιχαρακτικό Γυάλινο Screen Protector Huawei Ascend P8 by Terrapin (006-083-009) | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 0129 441

Digital Cube

Αντιχαρακτικό Γυάλινο Screen Protector Huawei Ascend P8 by Terrapin (006-083-009)

Αντιχαρακτικό γυάλινο Screen Protector για Huawei Ascend P8. Κατασκευασμένο από γυαλί που έχει υποστεί ειδική θερμική επεξεργασία για να αυξηθεί η αντοχή του σε προσκρούσεις γρατζουνιές και άλλου είδους φθορές. Το υλικό του είναι τέτοιο που ακόμη και αιχμηρά αντικείμενα όπως κλειδιά δεν θα “πληγώσ&omi7EEEEEEEEEEEE444 4 44444444444444444444444 cron;υν” την οθόνη του κινητού σας. Η oleophobic επίστρωση του απομακρύνει τα αποτυπώματα και το καθιστά εύκολο όσον αφορά την καθαρισμό της οθόνης
Η περιμετρική επιφάνεια του γυαλιού έχει υποστεί επεξεργασία (ειδικό τρόχισμα) ώστε το τελείωμα του screen protector να μην προεξέχει και να είναι λείο. Το προϊόν είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν προκαλεί ρύπανση. Διαθέτει ειδικό κάλυμμα προστασίας κατά δακτυλικών αποτυπωμάτων και υγρών όπως είναι λάδι-νερό -οξέα.
Το Screen Protector είναι πάρα πολλή λεπτό (μόλις 0,4 mm) και διατηρεί τις ιδιότητες του ακόμη και κάτω από θερμοκρασία των 420 βαθμών! Με υψηλό συντελεστή προστασίας προκειμένου να αποφεύγεται η θραύση του γυαλιού ή το σπάσιμό του.
Στην πράξη, όταν τοποθετηθεί στην επιφάνια αφής του κινητού σας, θα έχετε μια επιπλέον βαθμίδα προστασίας από γρατζουνιές ή πεσίματα πολύ υψηλότερη από μια απλή μεμβράνη, χωρίς να χάσετε απόκριση ή ευκρίνεια. Ακόμη και σε περίπτωση θραύσης του γυαλιού η οθόνη και η λειτουργία του κινητού σας δεν θα επηρεαστούν.
Η συσκευασία περιέχει 1 Screen protector από γυαλί, πανάκι υγρό με ειδικό αλκοόλ καθαρισμού, πανάκι με μικροϊνες και πλαστική κάρτα εφαρμογής.
Χαρακτηριστικά:

Τέλεια εφαρμογή
Εύκολη τοποθέτηση χωρίς φουσκάλες ή αφαίρεση του
Τέλεια ανταπόκριση στη λειτουργία της οθόνης
Ειδικά σχεδιασμένο για Huawei Ascend P8 με τις απαραίτητες εγκοπές
Προστασία της οθόνης απο γρατσουνιές, φθορές καθώς και δαχτυλιές.
Συμβατό με κάθε θήκη για το Huawei Ascend P8

 

 

ΚΩΔ.ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:006-083-009Created by comgr.net