Χρησιμοποιήστε το Google Hangouts στα Μηνύματα του macOS | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Χρησιμοποιήστε το Google Hangouts στα Μηνύματα του macOS

Δείτε πώς να προσθέσετε το Google Hangouts στην εφαρμογή των Μηνυμάτων στο Mac σας.

Ως γνωστόν η εφαρμογή των Μηνυμάτων στο Mac, μας επιτρέπει να στέλνουμε εύκολα μηνύματα είτε τύπου iMessage, είτε απλού κειμένου, χωρίς να χρειάζεται να πιάσουμε καν το iPhone μας. Όμως πέρα από τις υπηρεσίες μηνυμάτων που γνωρίζουμε, τα Μηνύματα μπορούν να ενσωματώσουν και τις λειτουργίες άλλων υπηρεσιών μηνυμάτων όπως αυτή του Google Hangouts. Από τη στιγμή που θα προστεθεί η δυνατότητα, μπορείτε πια να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα μέσω Hangouts απευθείας στο Mac σας, χωρίς να χρειάζεται να μπείτε στον browser σας.

Σημείωση: Αν έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση 2 βημάτων (two-step verification) στο Google λογαριασμό σας, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα συνθηματικό ειδικά για το Mac σας, αν δεν έχετε ήδη. Αλλιώς θα δέχεστε μηνύματα λάθους κι ότι οι πληροφορίες εισόδου σας είναι λανθασμένες.

  • Πατήστε το μενού  πάνω αριστερά στο Mac σας.
  • Επιλέξτε «Προτιμήσεις Συστήματος»
  • Επιλέξτε «Λογαριασμοί Διαδικτύου».

  • Προσθέστε το Google λογαριασμό σας αν δεν το έχετε ήδη κάνει.
  • Ενεργοποιήστε την επιλογή για τα μηνύματα.

Αυτό ήταν. Είστε έτοιμοι. Η υπηρεσία μηνυμάτων της Google έχει ενσωματωθεί στα Μηνύματα της Apple.

Προσοχή: Σε περίπτωση που φαίνεται να μη μπορεί να συνδεθεί η εφαρμογή Μηνύματα στο σέρβερ μηνυμάτων των Hangouts της Google, πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις του Google λογαριασμού σας και να επιτρέψετε την πρόσβαση σε λιγότερο ασφαλείς εφαρμογές  ενεργοποιώντας την (https://myaccount.google.com/lesssecureapps).