Διαβάστε μηνύματα κατευθείαν στην οθόνη κλειδώματος του iPhone | Digital Cube " />

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 0129 441

Digital Cube

Διαβάστε μηνύματα κατευθείαν στην οθόνη κλειδώματος του iPhone

Υπάρχει ένα κόλπο για να διαβάσετε μηνύματα κατευθείαν στην οθόνη της iOS συσκευής σας.

Το iPhone εξ’ ορισμού δείχνει προεπισκοπήσεις των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος του iOS, όπου δείχνει τον αποστολέα και την αρχή του μηνύματος. Για λόγους προστασίας του απορρήτου τους πολλοί χρήστες απενεργοποιούν την πλήρη προεπισκόπηση ενός μηνύματος στην οθόνη κλειδώματος, αλλά για να μπορέσει να το δει κάποιος, πρέπει να πάει πια στην εφαρμογή των Μηνυμάτων.

 

Όμως όσοι έχουν συσκευές με Touch ID, μπορούν να δουν μηνύματα απευθείας στην οθόνη κλειδώματος, κάνοντας ενεργοποίηση μέσω του Touch ID και χωρίς να χρειάζεται να πάνε στην εφαρμογή Μηνύματα. Αυτό είναι ένα κόλπο που μπορεί να σας βολέψει πολύ, οπότε, διαβάστε παρακάτω.

Πώς να δείτε κρυφά μηνύματα

Για να λειτουργήσει το κόλπο χρειάζονται δύο προαπαιτούμενα: να έχετε ενεργοποιήσει το Touch ID και να έχετε ανενεργή την προεπισκόπηση μηνυμάτων. Όταν λοιπόν δεχτείτε ένα μήνυμα, κάντε τα παρακάτω:

  • Αγγίξτε απλά το δάχτυλό σας στο πλήκτρο Touch ID χωρίς να πατήσετε για να ξεκλειδώσει η συσκευή, απλά να αναγνωριστεί το αποτύπωμά σας.
  • Σε μια στιγμή, θα εμφανιστεί ολόκληρο το κρυμμένο μήνυμα, χωρίς να χρειαστεί να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας.

Μπορείτε πια να διαβάσετε το μήνυμά σας όπως πάντα, αλλά είναι προστατευμένο πίσω από το Touch ID, οπότε δεν κινδυνεύετε να το δει κάποιος άλλος, παρά μόνο εσείς.

Μια μικρή υπενθύμιση: αν τυχόν έχετε απενεργοποιήσει το ξεκλείδωμα της συσκευής σας με την πίεση του πλήκτρου Home, τότε θα χρειαστεί να την ενεργοποιήσετε πάλι, ώστε να μην ξεκλειδώνει η συσκευή σας με το που αγγίζετε το Touch ID.Created by comgr.net