Δείτε τον καιρό μιας περιοχής στους χάρτες του iOS | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Δείτε τον καιρό μιας περιοχής στους χάρτες του iOS

Πώς να δείτε τον καιρό μιας περιοχής που θέλετε κατευθείαν στους Χάρτες του iOS.

Αν θέλετε να πάτε κάπου και θέλετε να δείτε τι καιρό έχει εκεί που θα πάτε, τότε οι Χάρτες της Apple μπορεί να σας φανούν ανεκτίμητοι καθώς εμπεριέχουν μια λειτουργία που κάνει ακριβώς αυτό. Μπορεί να σχεδιάζετε να πάτε ένα ταξίδι και το να δείτε τι καιρό έχει εκεί που θα πάτε είναι σίγουρα χρήσιμο και σημαντικό. Κι αν πρέπει οπωσδήποτε να πάτε κάπου, τότε, το να πάτε προετοιμασμένοι για τις καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσετε, είναι εκ των ουκ άνευ όπως λέμε. Έτσι, η εφαρμογή των Χαρτών στο iOS εμπεριέχει μια τέτοια λειτουργία, που θα σας έλθει «κουτί».

Η εφαρμογή Καιρός σας δείχνει τις καιρικές συνθήκες της τρέχουσας περιοχής που βρίσκεστε στο iOS, αλλά αν ταξιδεύετε για ένα άλλο μέρος, τότε οι Χάρτες μπορούν να σας λύσουν τα χέρια, καθώς μπορούν να σας δείξουν τον καιρό οποιασδήποτε περιοχής του κόσμου ζητήσετε. Και αν έχετε συσκευή με 3D Touch όπως τα iPhone 6S και 7, τότε μπορείτε να πάρετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες από τις βασικές που δείχνουν οι Χάρτες.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες στο iPhone/iPad σας
  • Συμπληρώστε τη διεύθυνση της περιοχής που σας ενδιαφέρει να πάρετε πληροφορίες για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες
  • Η εφαρμογή των Χαρτών θα ελέγξει την περιοχή και θα τη φορτώσει στο χάρτη στην οθόνη σας και στο κάτω δεξί μέρος του χάρτη, θα σας εμφανίσει τη θερμοκρασία της περιοχής αυτής. Βασικά αυτό που θα δείτε είναι η θερμοκρασία της περιοχής και ένα σήμα που θα δείχνει ηλιοφάνεια, συννεφιά, βροχή κλπ.

  • Αν έχετε συσκευή με 3D Touch, πατήστε δυνατά πάνω στην ένδειξη αυτή του καιρού και θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με επιπλέον πληροφορίες καιρού για τη συγκεκριμένη περιοχή και τι καιρό αναμένεται να έχει τις επόμενες μέρες.

  • Με ένα επιπλέον πιο δυνατό πάτημα στο ήδη ανοιχτό παράθυρο με τις επιπλέον πληροφορίες καιρού, θα ανοίξει η εφαρμογή Καιρός στο iOS και θα σας ρωτήσει αν θέλετε να προστεθεί αυτή η περιοχή. Μπορείτε να την προσθέσετε αν θέλετε μόνιμα να βλέπετε πληροφορίες γι’ αυτήν, ή να δείτε απλώς λεπτομερείς πληροφορίες μόνο για εκείνη τη στιγμή που σας ενδιαφέρει.