Εγκαταστήστε το iOS 11 χωρίς λογαριασμό Developer | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Εγκαταστήστε το iOS 11 χωρίς λογαριασμό Developer

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε το iOS 11 beta για να «παίξετε» μαζί του, δε χρειάζεται πια να έχετε Developer Account.

Η Apple παρουσίασε το iOS 11 και το έκανε διαθέσιμο άμεσα σε όσους είναι καταγεγραμμένοι ως developers. Είναι βέβαια σε έκδοση beta και θα έχει τα προβλήματά του, αλλά αυτοί που ασχολούνται με το «σπορ» θέλουν πάντα να έχουν μια προεπισκόπηση της νέας έκδοσης του iOS.

Αν όμως δεν είστε στο πρόγραμμα developers της Apple, αλλά θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε τη νέα έκδοση του iOS, τώρα πια είναι και για σας δυνατό. Υπάρχει  ένας τρόπος που είναι απλός και μπορεί να γίνει απευθείας από την iOS συσκευή σας και θα παρακάμψει το ότι δεν ανήκετε στους developers.

Απλά να γνωρίζετε ότι το iOS 11 beta θα έχει bug και προβλήματα σταθερότητας εν γένει και όταν θελήσετε να το απεγκαταστήσετε μπορείτε να γυρίσετε μόνο στις εκδόσεις iOS 10.3.1 ή 10.3.2. Και βέβαια φροντίστε πρώτα να κάνετε backup στη συσκευή σας για την περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

  • Ανοίξτε το Safari στην iOS συσκευή σας και πηγαίνετε στον σύνδεσμο: http://bit.ly/2rMOHAU
  • Θα βρεθείτε στη σελίδα εγκατάστασης του iOS 11 beta. Πατήστε το πλήκτρο «Install» και εισάγετε το συνθηματικό σας. Αν αντί για τη σελίδα με το προφίλ του iOS 11, ανοίξει μια άλλη ιστοσελίδα, πατήστε στο πλήκτρο του iOS 11 για να ανοίξετε το προφίλ του.

  • Αφού εγκατασταθεί το προφίλ θα σας ζητηθεί η επανεκκίνηση της συσκευής σας.

  • Μετά την επανεκκίνηση πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού και θα δείτε το iOS 11 έτοιμο για κατέβασμα. Πατήστε να κατέβει και να εγκατασταθεί. Αν δεν δείτε να εμφανίζετε η ενημέρωση για το iOS 11, κάντε και πάλι επανεκκίνηση και πηγαίνετε στην ενημέρωση λογισμικού. Μερικές φορές κάνει κάποια λεπτά για να εμφανιστεί.

Η ενημέρωση του iOS 11 είναι 1,9 GB σε μέγεθος και σίγουρα θα πάρει την ώρα της για να κατέβει. Αφού όμως κατέβει και εγκατασταθεί, μπορείτε πια και σεις να «παίξετε» με όλες τις νέες δυνατότητες που πρόσθεσε η Apple στο νέο της λειτουργικό για τις iOS συσκευές της.