Γνωρίστε το Microsoft Mixer, μια υπηρεσία Game-streaming με την υποστήριξη της Telltale | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Γνωρίστε το Microsoft Mixer, μια υπηρεσία Game-streaming με την υποστήριξη της Telltale

Το Microsoft Beam έγινε Microsoft Mixer και υποστηρίζεται από τη γνωστή κατασκευάστρια παιχνιδιών Telltale.

Αν και το Twitch παραμένει ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς του χώρου του Game-streaming, φαίνεται πως η Microsoft αποφάσισε να κάνει τη δική της δυναμική είσοδο στο χώρο. Το Microsoft Mixer λοιπόν, είναι μια νέα έκδοση του παλιότερου Microsoft Beam, που υπόσχεται μια διαδραστική εμπειρία streaming παιχνιδιού με – το σημαντικότερο –  μηδενικές καθυστερήσεις.

ξεκίνησε ήδη στα Windows 10 και στο XBOX ΟΝΕ και προσφέρει streaming με μηδενικές καθυστερήσεις (latency), σε αντίθεση με πλατφόρμες όπως τα Twitch και YouTube. Και με μηδενικές καθυστερήσεις, καταλαβαίνετε, ότι οι παίκτες , αλλά και οι θεατές μπορούν να συμμετέχουν απρόσκοπτα, με σχόλια και αντιδράσεις που να συνδέονται σωστά με τις αντίστοιχες στιγμές του παιχνιδιού.

Χάρη σ’ αυτή τη μηδενική υστέρηση, οι παίκτες μπορούν να έχουν σωστή διάδραση με το ίδιο το παιχνίδι, κάτι που σε παιχνίδια όπως το Rise of the Tomb Raider π.χ., είχε σταθεί πολύ δύσκολο στο παρελθόν.

«Με το Mixer μπορείτε να επιδράσετε σε οτιδήποτε μέσα στο παιχνίδι από την επιλογή αποστολών, μέχρι τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσετε, την κίνησή σας κλπ και να τα αναμίξετε (εξ’ ου και το όνομα) για να έχετε μια εντελώς νέα εμπειρία παιχνιδιού. Η ομάδα του Minecraft πειραματίζεται αυτή τη στιγμή με την διαδραστικότητα που προσφέρει το Mixer σαν μια πιθανότητα ενσωμάτωσής του στο επίσημο παιχνίδι», είπε ο αρχι-μηχανικός Matt Salsamendi στην ανακοίνωση που έγινε.

Ένας από τους πρώτους και σημαντικούς συνεργάτες που θέλησαν να εκμεταλλευτούν αυτού του είδους τη διαδραστικότητα είναι η γνωστή μας Telltale Games (σειρά παιχνιδιών Walking Dead). Τα παιχνίδια της Guardians of the Galaxy, The Walking Dead: A New Frontier, και Batman: The Telltale Series, θα εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα «crowd play» (παιχνίδι πλήθους) στο Mixer προκειμένου οι θεατές να βοηθούν τους παίχτες να κάνουν επιλογές μέσα στο παιχνίδι σε πραγματικό χρόνο!

Άλλες λειτουργίες θα επιτρέπουν το συνεργατικό streaming (co-streaming) που θα δίνει τη δυνατότητα σε 4 streamers να κάνουν ταυτόχρονα streaming στην ίδια οθόνη-σελίδα και το 24/7 «Channel One» που θα εκπέμπει τα καλύτερα του Mixer. Η “Mixer Create” mobile beta είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη και για iOS-Android και θα επιτρέπει και τη δυνατότητα mobile game broadcasting και ακόμη και co-streaming on the go!