Η εφαρμογή SEEK ADVENTURE πηγαίνει την τρέλα του POKÉMON GO ένα βήμα παραπέρα | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Η εφαρμογή SEEK ADVENTURE πηγαίνει την τρέλα του POKÉMON GO ένα βήμα παραπέρα

Όταν κυκλοφόρησε πέρυσι, το Pokémon Go, ήταν μεγάλη επιτυχία. Το νέο Seek, έχει τη δυνατότητα να γίνει ακόμη μεγαλύτερη.

Όταν το Pokémon Go κυκλοφόρησε πέρυσι, ο κόσμος είχε αλλάξει για βδομάδες. Ξαφνικά, μεγάλες ομάδες ανθρώπων, άρχισαν να μαζεύονται εκεί που ποτέ πριν δεν πήγαιναν μαζί. Αν ο σκοπός ήταν να βγουν οι άνθρωποι από τα σπίτια τους, τότε πέτυχε. Η εφαρμογή Seek Adventure σκοπεύει να πάει ακόμη παραπέρα.

Όπως και το Pokémon Go, το Seek Adventure χρησιμοποιεί τα δεδομένα τοποθεσίας μας για να μας συνδέσει με τον κόσμο. Εκεί που το Seek διαφέρει, είναι στη συνεργασία του με γνωστές εταιρίες και μάρκες προκειμένου να μας προσφέρει αληθινές ανταμοιβές από τον κόσμο μας, μέσω της περιπέτειας του παιχνιδιού.

Ανοίγοντας την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν  τον χάρτη στην οθόνη για να βρουν τα διάφορα κιβώτια θησαυρών που περιέχουν τις διάφορες ανταμοιβές. Τα βραβεία αυτά μπορεί να είναι οτιδήποτε, από χρήματα, δωροκάρτες, TV κλπ. Τα μικρότερα χρηματοκιβώτια περιέχουν νομίσματα που μπορούν μετά να χρησιμοποιηθούν για την αγορά μεγαλύτερων όπως τα, Σπάνια, Επικά και Μυθικά χρηματοκιβώτια. Αυτά τα κιβώτια είναι πιο δύσκολο να βρεθούν, αλλά προσφέρουν επίσης μεγαλύτερες ευκαιρίες για σπουδαία βραβεία.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να βγούμε από το σπίτι μας και να πάμε μια βόλτα όπως κάναμε και με το Pokémon Go. Τα διάφορα κιβώτια βρίσκονται σε γειτονιές, πάρκα, θεματικά πάρκα ή ακόμη και χιονοδρομικά κέντρα. Όταν ο χρήστης βρεθεί σε απόσταση 10-20 μέτρων από το κιβώτιο, μπορεί να πατήσει το «Capture» στη συσκευή του. Μόλις το επιλέξουν, πρέπει να κοιτάξουν προσεκτικά γύρω τους χρησιμοποιώντας το ραντάρ της εφαρμογής στη συσκευή τους. Μόλις το βρουν, πατάνε πάνω του και βλέπουν το βραβείο. Με πάνω από 90 εκατομμύρια τεμάχια ψηφιακών κιβωτίων θησαυρού, σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες κάποιος να κερδίσει κάτι καλό.

Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο όλο πρότζεκτ προσφέροντας βραβεία είναι οι, Universal Pictures, Cinemark, Samsung, Six Flags, Blendtec, Goal Zero και πολλές ακόμη.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.treasure_canyon.seek) και iOS και είναι εντελώς δωρεάν.