Η Huawei περνάει στην αντεπίθεση στις ΗΠΑ συμμαχώντας με την ΑΤ&Τ! | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Η Huawei περνάει στην αντεπίθεση στις ΗΠΑ συμμαχώντας με την ΑΤ&Τ!

Ο γίγαντας της Κίνας ετοιμάζεται να εισβάλει στην αγορά των ΗΠΑ και να ανταγωνιστεί την Apple στην έδρα της!

Αρκετές υποθέσεις έχουν αρχίσει να γίνονται πάνω στο καινούριο Huawei Mate 10 που θα εμφανιστεί σύντομα, αλλά και στις δηλώσεις του CEO της ίδιας της εταιρίας. Και επειδή στις ΗΠΑ (και όχι μόνο) ο κόσμος συνηθίζει περισσότερο να αγοράζει τηλέφωνα από τους παρόχους (με έκπτωση) αντί των ακριβότερων ξεκλείδωτων μοντέλων, η Huawei συμμάχησε με την ΑΤ&Τ, ένα από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεφωνίας στις ΗΠΑ!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «The Information», ο δεύτερος σε μέγεθος πάροχος των ΗΠΑ, θα αρχίσει να προσφέρει το νέο μοντέλο-ναυαρχίδα της Huawei κάποια στιγμή μέσα στο 2018. Η συσκευή που, όπως είπαμε, είναι το Mate 10, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της λίγο πριν το τέλος του 2017.

Ο CEO της Huawei, αναφερόμενος σε λεπτομέρειες για τη νέα ναυαρχίδα της εταιρίας λέει ότι θα είναι ισχυρότερο από το νέο iPhone! Αυτά ειπώθηκαν πριν δύο βδομάδες σε συνέντευξή του. Τώρα κάτι τέτοιο φαίνεται πραγματικά υπερβολικό, αλλά αν είναι αλήθεια, θα είναι μια παγκόσμια πρωτιά, εφόσον μέχρι τώρα, κανένας άλλος κατασκευαστής δεν έχει κατορθώσει να τα βάλει με τα τσιπ της σειράς «Α» της Apple «και να ζήσει για να το πει».

Επίσης, πέρα από τη συμβατότητα με την ΑΤ&Τ και τις απαιτήσεις των αμερικάνικων τηλεπικοινωνιακών συστημάτων, η Huawei φροντίζει να είναι συμβατή και με αυτό της US’ telecom. Η συμφωνία ωστόσο, δε θα ολοκληρωθεί αν η Huawei δεν καλύψει όλα τα προαπαιτούμενα και ακοή περισσότερα. Έτσι, οι μηχανικοί της εταιρίας εργάζονται πυρετωδώς πάνω στις αναγκαίες αλλαγές και προσθήκες που απαιτούνται για να καλυφθούν τα στάνταρ.

Μια τέτοια συμφωνία θα ανοίξει τη πόρτα στη Huawei (και ίσως και σε άλλες κινέζικες εταιρίες;) να ανταγωνιστούν ευθέως τις Samsung και Apple μέσα στο «ίδιο τους το σπίτι». Και, κοιτώντας τη «μεγάλη εικόνα», κάτι τέτοιο θα ανοίξει τη μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο για τη Huawei και, ως τρίτη μεγαλύτερη εταιρία smartphone στον κόσμο, η Huawei μπορεί να κάνει «αισθητή την παρουσία» της γενικότερα.

Όσον αφορά το ίδιο το Mate 10, οι μόνες πληροφορίες που έχουμε, είναι από τον ίδιο το CEO της εταιρίας, Richard Yu, που παραδέχθηκε την ύπαρξη του και δήλωσε ότι θα μπορεί να συναγωνιστεί άνετα το iPhone. Και αυτό θέλουμε να το δούμε.

Ο Richard Yu είπε ότι επίσης θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία, καλύτερη φωτογραφική δυνατότητα και κάλυψη οθόνης στην πρόσοψη αντίστοιχη αυτής του Samsung Galaxy S8 αλλά και του φημολογούμενου LG V20.

Περιμένουμε την ανακοίνωση και παρουσίαση του Mate 10 στην Ευρώπη κατά το τέλος του έτους, ενώ το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ μάλλον αναμένεται να γίνει στη CES 2018.