Η κάμερα του Galaxy Note 8 θα είναι καλύτερη από του iPhone; | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Η κάμερα του Galaxy Note 8 θα είναι καλύτερη από του iPhone;

Λέγεται από πολλούς ότι η κάμερα του Galaxy Note 8 θα είναι καλύτερη από του iPhone και να πώς.

Το Samsung Galaxy Note 8 θα παρουσιαστεί προς τα τέλη Αυγούστου. Και πολλοί λένε ότι θα έχει μια κάμερα που θα είναι καλύτερη από αυτήν του iPhone 7 Plus.

Σε μια σημείωση προς τους επενδυτές την Τρίτη (25 Ιουλίου), ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, έγραψε ότι η Samsung πράγματι ετοιμάζει μια διπλή οπίσθια κάμερα για το επερχόμενο Galaxy Note 8. Στην σημείωση αυτή, ο Kuo αναφέρει ότι η κάμερα του νέου smartphone της Samsung θα έχει 3Χ οπτική μεγέθυνση σε αντίθεση με αυτήν του iPhone που έχει 2Χ.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό της κάμερας του Note 8 που θα είναι καλύτερο. Η Samsung σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ένα CMOS 13 megapixel για τον ευρυγώνιο φακό και ένα των 12 megapixel για τον φακό του οπτικού 3Χ ζουμ. Και οι δύο φακοί θα υποστηρίζουν οπτική σταθεροποίηση, σε αντίθεση με το iPhone που παρέχει οπτική σταθεροποίηση μόνο στον ευρυγώνιο φακό.

Επίσης ο ευρυγώνιος φακός θα υποστηρίζει δύο φωτοδιόδους ενώ ο τηλεφακός θα έχει διπλή 6Ρ τεχνολογία σύμφωνα με την αναφορά. Αυτά όλα σημαίνουν ότι οι φακοί θα έχουν πολύ καλύτερη απόδοση και καθαρότερες φωτογραφίες και σε πολύ φως και σε χαμηλό φωτισμό.

Με δεδομένο ότι στις δοκιμές η μονή κάμερα του Samsung Galaxy S8 αποδείχθηκε ανώτερη από την διπλή του iPhone 7 Plus σε όλες τις συνθήκες φωτογράφισης αν και δεν προσέφερε οπτικό ζουμ όπως αυτή του iPhone, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δυσοίωνα με την έλευση της κάμερας του Note 8 που θα είναι ανώτερη και από αυτήν του S8.

Τα περαιτέρω χαρακτηριστικά του Note 8 όπως ο Snapdragon 835 (ή 836) επεξεργαστής και η μνήμη RAM συνολικού μεγέθους 6 GB, καθώς και η αφαίρεση του φυσικού πλήκτρου Home και αντικατάστασή του με ένα εικονικό στην οθόνη, ενώ αυτή θα φτάνει να καλύπτει σχεδόν όλη την επιφάνεια του smartphone φτάνοντας στις 6,3 ίντσες, το κάνουν μια πολύ ανταγωνιστική συσκευή ακόμη και στο επερχόμενο iPhone 8.

Περιμένουμε λοιπόν τα αποκαλυπτήρια, για να δούμε κατά πόσον η Samsung αυτή τη φορά σκοπεύει να πάρει το αίμα της πίσω μετά την πανωλεθρία που έπαθε πέρυσι με το Note 7.