Η Microsoft θα μας πληρώνει για να χρησιμοποιούμε το Bing αντί του Google! | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Η Microsoft θα μας πληρώνει για να χρησιμοποιούμε το Bing αντί του Google!

Σε μια πολύ τολμηρή κίνησή της η Microsoft θα αρχίσει να πληρώνει για να χρησιμοποιούν οι χρήστες τη δική της μηχανή αναζήτησης.

Βαρεθήκατε να βρίσκετε ότι ψάχνετε στο Google χωρίς ανταμοιβή; Περάστε στο Bing.

Ξεκίνησε στην Αγγλία το πρόγραμμα ανταμοιβών της Microsoft, που μας επιτρέπει να κερδίζουμε πόντους κάνοντας αναζητήσεις και αγορές μέσω του Bing.

Κι αυτό δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς το πρόγραμμα «πιστότητας» είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ εδώ και λίγο καιρό, αλλά τώρα, η Microsoft το διαθέτει και στην Αγγλία, σε μια (απέλπιδα;) προσπάθειά της να τραβήξει κόσμο από την κυριαρχία της Google.

Η ανταμοιβή είναι μια συνδρομή XBOX Live, ένα Groove Music Pass ή ένα XBOX ΟΝΕ S αν ψάξετε όμως πάρα πολύ. Είναι όμως αρκετά αυτά για να τραβήξουν κόσμο από τη χρήση της Google; Δεν ξέρουμε, αλλά ο καιρός θα δείξει.

Πώς θα κερδίσετε πόντους

Πώς λοιπόν λειτουργεί το σύστημα;

Κατ’ αρχήν, όσο πιο πολύ ψάχνετε με το Bing, τόσο πιο πολλούς πόντους κερδίζετε. Στο επίπεδο 1 κερδίζουμε πόντους για μέχρι 10 αναζητήσεις τη μέρα και στο επίπεδο 2 κερδίζουμε για μέχρι 50 αναζητήσεις (30 με PC, 20 με κινητό). Το όριο αναζητήσεων ανανεώνεται εκ νέου κάθε μέρα κι έτσι αρχίζουμε και πάλι την επομένη.

Μια αναζήτηση αντιστοιχεί σε 3 πόντους. Επίσης κερδίζουμε πόντους με αγορές από τα καταστήματα των Windows, XBOX και Microsoft και παίρνουμε από 1 πόντο ανά λίρα που ξοδεύουμε.

Αν θέλει κανείς έξτρα πόντους, θα υπάρχουν καθημερινοί διαγωνισμοί και προκλήσεις στο Microsoft Rewards dashboard – θα χρειαστεί πρώτα να γραφτούμε στο Rewards.Microsoft.co.uk.

Πώς εξαργυρώνονται οι πόντοι

Για κάθε 200 πόντους, αγοράζουμε λαχεία για να κερδίσουμε ένα Microsoft Surface Pro ή Xbox One S.

Αν πάλι θέλουμε τη σιγουριά ενός βέβαιου προϊόντος, τότε μια συνδρομή στο Xbox Live Gold  στοιχίζει 6.000 πόντους, ενώ ένας μήνας στο Groove Music Pass ζητάει 9.500 πόντους – πολύ ψάξιμο ρε παιδί μου.

Μια 12-μηνη συνδρομή στο Groove Music Pass θα στοιχίσει 110.000 πόντους (ή 99.000 στο επίπεδο 2). Οι πόντοι μπορούν επίσης να εξαργυρωθούν στο Microsoft Store σε μια σειρά από προϊόντα, αλλά οι τιμές προβλέπεται να είναι εξίσου ακριβές (σε πόντους).

Τώρα κατά πόσον αξίζει η φασαρία και αν η Microsoft θα πετύχει κάτι, χλωμό το βλέπω με τέτοιες τιμές.