Η πρώτη τηλεοπτική σειρά της Apple είναι γεγονός κι έρχεται στο Apple Music | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Η πρώτη τηλεοπτική σειρά της Apple είναι γεγονός κι έρχεται στο Apple Music

Το ‘Carpool Karaoke’ κάνει το ντεμπούτο του στις 8 Αυγούστου και μαζί φέρνει τα βίντεο και τις τηλεοπτικές σειρές στο Apple Music.

Το ‘Carpool Karaoke’, η πρώτη αυθεντική σειρά της Apple, απέκτησε ημερομηνία εκκίνησης. ο κύριος αντιπρόεδρος της εταιρίας στο τμήμα Υπηρεσιών και Λογισμικού Internet, Eddy Cue  έκανε ένα tweet, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ότι το σόου θα κάνει το ντεμπούτο του στην εφαρμογή Apple Music της εταιρίας, την Τρίτη στις 8 Αυγούστου – και κάθε Τρίτη από εκεί κι έπειτα – φέτος το καλοκαίρι και θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για τους ενεργούς συνδρομητές της υπηρεσίας.

Η είδηση αυτή όμως επιβεβαιώνει κι άλλη μια φήμη που κυκλοφορούσε ως τώρα: ότι τα βίντεο και οι ταινίες μάλλον έρχονται κι αυτά στο Apple Music, κάτι που αναμενόταν με την κυκλοφορία του iOS 11, το φθινόπωρο αυτού του έτους.

Προερχόμενη από το δημοφιλές τμήμα του σόου του James Corden, ‘The Late Late Show’, η εκπομπή ‘Carpool Karaoke’ της Apple θα έχει μαζί της σημαίνοντες καλλιτέχνες ως «οικοδεσπότες» της εκπομπής όπως, οι Will Smith, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, Chelsea Handler, John Cena και Shaquille O’Neal!

Το ‘Carpool Karaoke’: The Series, είχε αρχικά αποφασιστεί να ξεκινήσει τις εκπομπές του από τον Απρίλιο, αλλά τελικά καθυστέρησε και «πήρε παράταση», χωρίς άλλες εξηγήσεις. Το πιθανότερο είναι ότι η Apple ήθελε να το παρουσιάσει στην εκδήλωση WWDC 2017 που θα γίνει στις 5 Ιουνίου και πιθανώς να τη συνδέσει με τη γενικότερη ύπαρξη βίντεο πια, εκτός της μουσικής, στο Apple Music με την έλευση του iOS 11, όπως ακούγεται. και ακόμη, υπάρχει πιθανότητα μεγάλη να συνδέσει την εκκίνηση της σειράς με την επόμενη παρουσίασή της στο Σαν Χοσέ, τον επόμενο μήνα.

Δείτε το – πραγματικά εμπνευσμένο διαφημιστικό βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=n2fipKCrV3I