Η SanDisk παρουσιάζει τη μεγαλύτερη microSD κάρτα | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Η SanDisk παρουσιάζει τη μεγαλύτερη microSD κάρτα

Μια νέα microSD card από τη SanDisk με μεγάλες ταχύτητες έρχεται να ταράξει τα νερά.

Αν έχετε ανάγκη τεράστιες χωρητικότητες χώρου ψηφιακής αποθήκευσης (κι εδώ που τα λέμε, ποιος δεν έχει;), η SanDisk παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο της προϊόν που μάλλον θα σας κάνει να χαρείτε. Η Western Digital – που είναι η μητρική εταιρία της SanDisk – ανακοίνωσε στην IFA 2017, στο Βερολίνο, ότι θα λανσάριζε σύντομα στην αγορά τη μεγαλύτερη σε χωρητικότητα microSD κάρτα στον κόσμο, χωρητικότητας 400 GB!

Βέβαια μια τόσο μεγάλη χωρητικότητα (για το συγκεκριμένο αποθηκευτικό μέσον) που σε κάνει να γουρλώνεις τα μάτια, είναι λογικό να συνοδεύεται από μια εξίσου μεγάλη τιμή που βγάζει μάτια: η «καρτούλα» λοιπόν της SanDisk θα κάνει, ούτε λίγο, ούτε πολύ 250$. Ωστόσο, σε έναν κόσμο που η λήψη αρχείων βίντεο ανάλυσης 4Κ και – σε κάποιες περιπτώσεις – στα 60 fps, αρχίζει και γίνεται κάτι συνηθισμένο, και ο κόσμος αρχίζει να έχει πρόβλημα χώρου αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο στα smartphone του, μια τέτοια κάρτα μπορεί να έλθει ως μάνα εξ’ ουρανού.

Σύμφωνα με τη Western Digital, η νέα κάρτα της SanDisk είναι φτιαγμένη ειδικά για τη λειτουργία της σε smartphone και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 40 ωρών full HD video. Το εξίσου σπουδαίο είναι η δυνατότητα διαμεταγωγής 1.200 φωτογραφιών το λεπτό με δυνατότητες ανάγνωσης τα 100 ΜΒ το δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα είναι UHS Speed Class 1, δηλαδή η καλύτερη κατηγορία στις κάρτες του είδους.

Επίσης, η κάρτα είναι αδιάβροχη, δεν κινδυνεύει από χτυπήματα, θερμοκρασίες, ακόμη και ακτίνες Χ. Κι ενώ η τιμή της είναι τσουχτερή, η ιδέα να αυξήσει κανείς τη χωρητικότητα του smartphone χωρίς να δώσει μια περιουσία για μοντέλο και λίγα GB περισσότερα, δικαιώνει το πόσο για την απόκτησή της. Η κάρτα της SanDisk κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και είναι διαθέσιμη στον καθένα που έχει ανάγκη τις «χάρες» της.