Η συλλογή της SEGA, FOREVER COLLECTION μας φέρνει δωρεάν παιχνίδια του GENESIS σε iOS και Android | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Η συλλογή της SEGA, FOREVER COLLECTION μας φέρνει δωρεάν παιχνίδια του GENESIS σε iOS και Android

Το Sega Forever κυκλοφόρησε για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=NPnCBe0cLos

Με την εξαίρεση της Nintendo μόνο, η Sega έχει μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες βιβλιοθήκες παλιών παιχνιδιών οποιουδήποτε σχεδόν μεγάλου εκδότη. Αναρίθμητα κλασικά παιχνίδια, όπως τα Sonic the Hedgehog και Altered Beast, καθώς και παιχνίδια τρίτων, όπως το θρυλικό Road Rash, έφτασαν πρώτα στις κονσόλες της SEGA και μετά αλλού. Όμως η νέα γενιά παικτών δεν τα έχει γνωρίσει και πολλοί παλιοί πιθανότατα τα νοσταλγούν. Αυτό πρόκειται να αλλάξει όμως, με τη νέα συλλογή Sega Forever, που έρχεται να μας φέρει αυτά τα παιχνίδια στα smartphone μας, iOS και Android.

Με αρχή που έγινε από τις 22 Ιουνίου, η SEGA θα προσφέρει σε iOS και Android επιπλέον παιχνίδια κάθε δύο βδομάδες. Τα πρώτα που κυκλοφόρησαν ήταν τα Sonic the Hedgehog, Altered Beast, Phantasy Star II, Comix Zone, και Kid Chameleon. Όλα θα κυκλοφορήσουν μάλιστα και με επιπλέον πακέτα αυτοκόλλητων για το iMessage της Apple.

Κάθε παιχνίδι θα προσφέρεται δωρεάν και θα περιέχει διαφημίσεις. Αν κάποιος θέλει να τις αφαιρέσει θα πρέπει να πληρώσει 2$. Όλα τα παιχνίδια της συλλογής θα παίζουν απόλυτα και χωρίς σύνδεση στο Internet και θα υποστηρίζουν αποθήκευση στο «Σύννεφο» για να μπορούμε να παίζουμε συνεχόμενα σε διάφορες συσκευές. Επίσης θα υποστηρίζουν χειριστήρια Bluetooth για μεγαλύτερη άνεση στο παιχνίδι. Με τον καιρό θα προστεθούν παιχνίδια από όλες τις εποχές της SEGA.

Τα περισσότερα από τα παιχνίδια του τρέιλερ που υπάρχει στην αρχή αυτού του άρθρου, είναι από τη βιβλιοθήκη του Genesis, αλλά θα καλυφθούν επίσης και οι φαν του Dreamcast, που θα δουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια να έρχονται σιγά-σιγά. Παιχνίδια σαν το Jet Grind Radio παραμένουν διαχρονικά κι εξακολουθούν να ενθουσιάζουν τους παίκτες ακόμη και σήμερα. Άλλα, όπως το Crazy Taxi, είναι ήδη διαθέσιμα στο App Store δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής. Όμως η δυνατότητα να παίξει κανείς εντελώς δωρεάν το πλήρες παιχνίδι έστω και με διαφημίσεις, μπορεί να αποβεί ακόμη καλύτερη ευκαιρία και για την εταιρία και για τους παίκτες.