Μετατροπή φωτογραφίας σε PDF στο iOS με τη βοήθεια του iBooks | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Μετατροπή φωτογραφίας σε PDF στο iOS με τη βοήθεια του iBooks

Αν θέλετε να μετατρέψετε μια φωτογραφία σε PDF στην iOS συσκευή σας, τότε το iBooks μπορεί να το κάνει για σας και να σας λύσει τα χέρια.

Η εφαρμογή Φωτογραφίες του iOS έχει μια δυνατότητα που πολύ λίγοι γνωρίζουν και επιτρέπει την εύκολη κι γρήγορη μετατροπή μιας οποιασδήποτε εικόνας σε PDF αρχείο. Το PDF είναι ένα φόρμα που χρησιμοποιείται σε όλες τις πλατφόρμες και ακόμη και στην ηλεκτρονική τυπογραφεία και γι’ αυτό το λόγο είναι από τα πιο συμβατά που υπάρχουν αν για κάποιο λόγο το χρειαστείτε. Το σημαντικό είναι ότι παράγει αρχεία «κλειδωμένα», που δηλαδή εμφανίζονται το ίδιο ακριβώς, άσχετα με την πλατφόρμα και την εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσουμε για να τα δούμε και, γι’ αυτό το λόγο, είναι ανεκτίμητο όταν θέλουμε να αναπαράγουμε κάτι με ακρίβεια και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι ο παραλήπτης θα δει ό,τι κι εμείς βλέπουμε, άσχετα με το είδος συσκευής και εφαρμογών που θα χρησιμοποιήσει.

Για να το επιτύχετε λοιπόν, ακολουθείστε τον μικρό οδηγό μας.

  • Ανοίξτε τις Φωτογραφίες και βρείτε τη φωτογραφία που θέλετε να μετατρέψετε σε PDF.
  • Πατήστε το εικονίδιο του διαμοιρασμού (κάτω αριστερά με το βέλος)
  • Από τις δύο σειρές εικονιδίων που θα εμφανιστούν, η πάνω σειρά με τα Έγχρωμα εικονίδια, «φιλοξενεί» το πορτοκαλί εικονίδιο του iBooks. Σύρετε προς τα αριστερά μέχρι να το δείτε.
  • Επιλέξτε το iBooks και αμέσως η φωτογραφία σας θα μετατραπεί σε PDF. Θα ερωτηθείτε αν θέλετε να την αποθηκεύσετε στο iCloud (προτείνουμε να το κάνετε) και μόλις απαντήσετε καταφατικά, θα εκκινήσει το iBooks και θα δείτε τη φωτογραφία σας στα «ράφια» του μαζί με τα άλλα βιβλία που πιθανώς έχετε. Η φωτογραφία θα φορτωθεί αυτόματα στο περιβάλλον του iBooks.

Είστε έτοιμοι. Αυτό ήταν όλο. Με αυτό τον τρόπο, έχετε πια ένα ακριβές PDF αντίγραφο της φωτογραφίας σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά την αρέσκειά σας.