Μόνο για γυναίκες: Makeup Genius της L’Oréal Paris στο App Store! | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Μόνο για γυναίκες: Makeup Genius της L’Oréal Paris στο App Store!

Δοκιμάστε τα Makeup της L’Oréal Paris στο iPhone ή iPad σας και δείτε ποιο σας ταιριάζει ώστε να το χρησιμοποιήσετε!

Γυναίκες προσοχή! Έφτασε το Makeup Genius της L’Oréal Paris στο iPhoneiPad) σας και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε πραγματικά πώς θα είστε χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο μεϊκάπ ώστε να πάτε να το αγοράσετε.

Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή εικονικού μεϊκάπ. Δοκιμάζετε διάφορα μεϊκάπ στο πρόσωπό σας – που έχετε τραβήξει με μια απλή Selfie – και τα βλέπετε σε πραγματικό χρόνο. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι η ίδια που χρησιμοποιείται στα στούντιο του Χόλιγουντ και δεν έχει ξαναεμφανιστεί ποτέ πριν στον χώρο της ομορφιάς. Δείτε πώς θα είστε με ένα και μόνο κλικ (ή μάλλον … ταπ). Το εικονικό μεϊκάπ δεν υπήρξε ποτέ πιο αληθινό!

Το smartphone σας (ή το tablet) γίνεται ο καθρέφτης σας. Τραβήξτε απλά μια Selfie και εφαρμόστε επάνω στο πρόσωπό σας τα διάφορα μεϊκάπ της εταιρίας που είναι συνώνυμο του χώρου της ομορφιάς. Επίσης έχει προστεθεί η δυνατότητα να επιβάλλετε ένα επιπλέον ειδικό φίλτρο στη Selfie σας.

Το iPhone σας τώρα γίνεται ένα ακόμη σημαντικό εξάρτημα στο οπλοστάσιο της ομορφιάς σας. Και το σπουδαιότερο, δοκιμάζετε ένα προϊόν εικονικά χωρίς να χρειάζεται να το βάλετε πραγματικά στο πρόσωπό σας για να ανακαλύψετε εκ των υστέρων ότι δεν σας κάνει και να κάθεστε να το βγάζετε με όλα όσα όσα σημαίνει η συγκεκριμένη διαδικασία.

Η εφαρμογή διαβάζει άριστα το πρόσωπό σας και τις εκφράσεις του, καθώς εσείς απλά τραβάτε μια Selfie. Επιβάλλοντας το μεϊκάπ της επιλογής σας θα δείτε να μετακινείται μαζί με το πρόσωπό σας καθώς αλλάζετε έκφραση.

Η εφαρμογή πήρε πάνω από 10 χρόνια για τη δημιουργία της και χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία που έκανε τις μεταμορφώσεις του Brad Pitt στο «The Curious Case of Benjamin Button», που κέρδισε Όσκαρ για το μεϊκάπ και τα οπτικά εφέ.

Ακόμη εδώ είστε; Δοκιμάστε το είναι δωρεάν.

Δείτε βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=G1z2Od5lIsA