Πώς να αλλάξετε από Bluetooth στο iPhone κατά τη διάρκεια μιας κλήσης | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Πώς να αλλάξετε από Bluetooth στο iPhone κατά τη διάρκεια μιας κλήσης

Πώς να αλλάξετε από Bluetooth ακουστικό σε άλλη ηχητική συσκευή χωρίς να χάσετε την κλήση, ενώ είστε ήδη σε κλήση.

Αν τυχόν έχετε πολλές Bluetooth ηχητικές πηγές συνδεδεμένες στο iPhone σας – όπως ακουστικά, ηχεία, το στερεοφωνικό του αυτοκινήτου – μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση που να θέλετε να αλλάξετε από τη μία ηχητική πηγή στην άλλη και σίγουρα δε θέλετε να διακοπεί η κλήση σας.

Είναι εύκολο να αλλάξετε από τη μία Bluetooth πηγή στην άλλη, ή στο ίδιο το iPhone, και να μη διακοπεί η κλήση σας. Αν το κάνετε σωστά, δε θα υπάρξει καμία απολύτως διακοπή κατά την εναλλαγή από το ένα Bluetooth στο άλλο.

Η προηγούμενη Bluetooth πηγή θα μείνει ανοιχτή και ενεργοποιημένη, αλλά θα έχετε μεταφερθεί από την τρέχουσα, σε μια άλλη της επιλογής σας. Αν για παράδειγμα η κλήση ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου και θέλετε να τη «γυρίσετε» σε κάτι πιο ιδιωτικό, όπως ένα ακουστικό, αυτή η τεχνική θα σας φανεί πολύ χρήσιμη.

Πώς γίνεται

Εννοείται ότι για να ισχύσουν όσα θα πούμε, οι συσκευές ήχου Bluetooth που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, είναι ΗΔΗ ζευγοποιημένες και αναγνωρίζονται από το iPhone σας, κι επίσης είναι ανοιχτές (λογικά). Επίσης, για να δείτε την όλη λειτουργία και όσα θα περιγράψουμε, πρέπει να είστε στη μέση μιας κλήσης.

  • Ενώ είστε σε μια συνομιλία, πηγαίνετε στην οθόνη τηλεφώνου του iPhone σας
  • Πατήστε το πλήκτρο ηχητικής πηγής (αυτό με το μεγάφωνο και το Bluetooth δίπλα του
  • Επιλέξτε την άλλη ηχητική συσκευή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Επιλέγοντας το iPhone, η κλήση σας θα μεταφερθεί, στο ακουστικό του iPhone σας, επιλέγοντας ηχείο, θα έχετε ανοιχτή ακρόαση από το ηχείο του iPhone σας, επιλέγοντας άλλη Bluetooth συσκευή που είναι ζευγοποιημένη και ενεργή, θα μεταφερθείτε σε αυτήν.
  • Αυτό ήταν. Απλά και ωραία.  Με αυτό τον τρόπο θα μεταφερθείτε από τη μία ηχητική πηγή, είτε στο  iPhone σας, είτε σε άλλη Bluetooth συσκευή ήχου, χωρίς να διακοπεί η κλήση σας.