Πώς να αντιγράψετε ringtones στο iPhone σας μέσω του νέου iTunes 12.7 | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Πώς να αντιγράψετε ringtones στο iPhone σας μέσω του νέου iTunes 12.7

Η νέα έκδοση του iTunes έχει κάποιες διαφορές από τις προηγούμενες. Δείτε πώς να μεταφέρετε τα ringtones σας στο iPhone σας με αυτό.

Όπως ίσως θα έχετε δει πια, η νέα έκδοση του iTunes ήλθε με κάποιες σημαντικές αλλαγές, όπως η αφαίρεση του iOS App Store που μας αναγκάζει να χρησιμοποιούμε πια μόνο την αντίστοιχη εφαρμογή του iOS για να διαχειριστούμε τις εφαρμογές μας και όχι από τον υπολογιστή μας. Παρόμοια, το τμήμα των ringtones έχει αλλάξει στο νέο iTunes (για την ακρίβεια εξαφανίστηκε), κάτι που μπορεί να μπερδέψει κάποιους χρήστες όταν πάνε να διαχειριστούν τα ringtones τους και να τα περάσουν στο iPhone τους.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε ακόμη να μεταφέρουμε ringtones σε ένα iPhone ή iPad με το νέο iTunes 12.7 και, όπως θα δείτε, τελικά είναι απλό. Θα πρέπει τα ringtones σας να είναι σε μορφή «.m4r» (όπως και πριν) για να μπορέσετε να τα περάσετε στο iTunes και από εκεί στο iPhone σας. Κι επειδή τα ringtones αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, αν είχατε κάποια δικά σας από πριν, θα τα βρείτε ακόμη να είναι αποθηκευμένα εκεί που ήταν και πριν.

Πώς γίνεται η μεταφορά

  • Εκκινήστε το iTunes στον υπολογιστή σας και συνδέστε το iPhone σας (είτε με καλώδιο, είτε μέσω του Wi-Fi, αν έχετε ενεργοποιήσει την ασύρματη ενημέρωση στο iPhone σας).
  • Από το Finder στο Mac σας (ή τον Explorer στα Windows) βρείτε το φάκελο με τα αρχεία «.m4που είναι τα ringtones σας.
  • Επιλέξτε τη συσκευή που θέλετε να αντιγράψετε τα ringtones, από το εικονίδιο με τις συσκευές σας πάνω στη μπάρα και θα ανοίξουν τα περιεχόμενα αυτής της συσκευής.
  • Σύρτε με το ποντίκι και αφήστε το (ή τα) αρχεία ringtones πάνω στην ετικέτα που λέει «Τόνοι» στην πλαϊνή στήλη, για να αντιγραφούν απευθείας στη συσκευή σας. Αν η ετικέτα αυτή δεν υπάρχει, γιατί δεν έχετε ως τώρα αντιγράψει ringtones, θα δημιουργηθεί την πρώτη φορά που θα επιχειρήσετε να το κάνετε.
  • Όπως βλέπετε, η αντιγραφή ringtones είναι απλή παρόλο που στο νέο iTunes, δεν εμφανίζεται πια ένα ξεχωριστό τμήμα ringtones (Τόνοι) στο iTunes στον υπολογιστή σας.