Προειδοποίηση για Σεξ-Ρομπότ δολοφόνους; | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Προειδοποίηση για Σεξ-Ρομπότ δολοφόνους;

Αυστραλός εξειδικευμένος τεχνικός προειδοποιεί για μεγάλο κίνδυνο που εγκυμονούν οι νέες κούκλες ρομπότ του σεξ να μετατραπούν σε δολοφόνους!

Η τεχνολογία για τη δημιουργία ενός ρομποτικού συντρόφου έχει πια ωριμάσει, αλλά μπορεί να έχει και ανεπιθύμητες συνέπειες. Η νεότερη απειλή για τους ανθρώπους ακούει στο όνομα ρομποτικός σύντροφος του σεξ. Και γιατί αυτό; Γιατί μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε δολοφόνους χωρίς να το πάρουμε είδηση, παρά μόνο όταν θα είναι αργά.

Ο ειδικός στην κυβερνο-ασφάλεια Dr. Nick Patterson, πρόσφατα εξέφρασε τις ανησυχίες του σχετικά με αυτό το νέο κίνδυνο, προειδοποιώντας ότι χάκερ θα μπορούσαν να πάρουν τον έλεγχο του ρομπότ και να τις μετατρέψουν σε μηχανές δολοφόνους. Από τη στιγμή που θα έχουν έλεγχο του σώματος ενός τέτοιου κατασκευάσματος, μπορούν να το εξαναγκάσουν να κάνει ό,τι θέλουν. Ένα τέτοιο ρομπότ μπορεί να ζυγίζει πάνω από 80-100 κιλά και βεβαίως είναι πολύ δυνατό.

Ο Elon Musk της Tesla από τη μεριά του, επίσης προειδοποιεί για τα πειράματα που γίνονται πάνω σε ρομποτικούς στρατιώτες, λέγοντας ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη, μπορεί εύκολα να αποβεί ένας μεγάλος κίνδυνος για την ανθρωπότητα αν δεν προσέξουμε. Και το τελευταίο που θα θέλαμε, είναι ένας χάκερ να αποκτήσει πρόσβαση σε μια τέτοια μηχανή!

Τα ρομπότ του σεξ είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος της βιομηχανίας τεχνητής νοημοσύνης και η κούρσα γίνεται για το ποιος θα φτιάξει πρώτος τον τέλειο ρομποτικό σύντροφο του σεξ. Η Harmony, ένα τέτοιο ρομπότ κόστους 15.000$, δημιούργημα του Matt McMullen της Abyss Creations, είναι προγραμματισμένη να είναι «υποτακτική, δοτική και έχει αναλογίες μιας βασίλισσας του σεξ».

Αρκετά από τα ρομπότ του σεξ, έχουν ενσωματωμένες προσωπικότητες στο πρόγραμμά τους για να υπάρχει επικοινωνία και διάδραση με το χρήστη, όσο γίνεται πιο κοντά στα ανθρώπινα δεδομένα. Και κάποια θέλουν περισσότερη προσπάθεια για να τα πείσεις να δεχτούν περαιτέρω … σχέσεις. Και την Ευρώπη υπάρχουν ήδη «σπίτια» που αντί για γυναίκες έχουν ρομπότ (ή και ρομπότ) και κάνουν χρυσές δουλειές.

Φυσικά για την ώρα, τέτοιες κατασκευές δεν είναι καθόλου φθηνές, καθώς κοστίζουν πάνω από 10.000$ το λιγότερο. Και πάντα υπάρχει η πιθανότητα, αντί συντρόφου να μετατραπούν σε φονικές μηχανές. Καλώς ήλθατε στο μέλλον.