Σχέδια του iPhone 8 δείχνουν τη 3D εμπρόσθια κάμερα κάτω από την οθόνη! | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Σχέδια του iPhone 8 δείχνουν τη 3D εμπρόσθια κάμερα κάτω από την οθόνη!

Φαίνεται πως τελικά είναι αλήθεια. Όχι μόνο θα υπάρχει εμπρόσθια κάμερα 3D αναγνώρισης προσώπου, αλλά θα είναι και κάτω από την οθόνη.

Μια ακόμη διαρροή σχεδίων για το iPhone 8 μας έρχεται από δύο διαφορετικές πηγές. Θα δείτε ότι επιβεβαιώνει την κάθετη οπίσθια διπλή κάμερα, αλλά δε δείχνει καθόλου κάμερα στην μπροστινή πλευρά. Και η πηγή από όπου έρχονται τα σχέδια είναι από τις πιο αξιόπιστες.

Η αλήθεια είναι ότι όταν μιλάμε για το iPhone 8, γίνεται ένας χαμός από φημολογίες. Η συγκεκριμένη συσκευή είναι η πιο πολύ αναμενόμενη συσκευή της Apple τα τελευταία χρόνια, λόγω του επετειακού της χαρακτήρα. Η αλήθεια είναι ότι η εταιρία δεν έχει μπορέσει να μας δώσει κάτι αξιοσημείωτο μετά το θάνατο του Steve Jobs.

Το μοναδικό που έβγαλε ήταν το Apple Watch, το οποίο όμως, δεν είχε κάποια ιδιαίτερη επίδραση στην αγορά. Όσον αφορά το 13 ιντσών iPad Pro, η προσπάθειά της να το πλασάρει σαν αντικαταστάτη του laptop δεν έχει βρει κάποια σοβαρή ανταπόκριση από το αγοραστικό κοινό.

Βέβαια οι συσκευές της εξακολουθούν να είναι κορυφαίες σε ποιότητα και να ενσωματώνουν νέες και ενδιαφέρουσες τεχνολογίες, αλλά απέχουν αρκετά από του να ονομαστούν καινοτόμες. Έτσι, όλοι περιμένουν από το iPhone 8 να παρουσιάσει κάτι που θα ταράξει τα νερά.

Σίγουρα, το iPhone εξακολουθεί να είναι το iPhone. Κυριολεκτικά και μεταφορικά μιλώντας. Δεν έχει παρουσιάσει κάποια σχεδιαστική καινοτομία τα τελευταία χρόνια και έτσι, όλοι περιμένουν από το iPhone 8 να ανακτήσει το χαμένο έδαφος. Έτσι, από τη μία έχουμε την σίγουρη πια ολομέτωπη OLED οθόνη που θα καλύπτει την πρόσοψη. Η αλήθεια όμως είναι, ότι η Samsung την πρόλαβε την Apple σε αυτό.

Η διπλή πίσω κάμερα πάλι, δεν είναι κάτι καινούριο μιας και την είδαμε ήδη στο iPhone 7 Plus. Τα σχέδια λοιπόν που βρήκαμε, δείχνουν κάτι που μπορεί πραγματικά να είναι πρωτοποριακό (μαζί με το Touch ID που θα είναι κι αυτό κάτω από την οθόνη). Και αυτό δεν είναι απλά μια κάμερα 3D που θα μπορεί να κάνει αναγνώριση προσώπου, αλλά θα είναι επίσης  κάτω από την οθόνη.

Κι ενώ τα παλιότερα σχέδια έδειχναν μια  κάμερα (πιθανά 3D) που όμως ήταν στην κορυφή της πρόσοψης της συσκευής, τα τελευταία σχέδια που διέρρευσαν, δείχνουν να μην υπάρχει κάμερα στην πρόσοψη, η οθόνη να καλύπτει όλη την πρόσοψη και κάποια «βελάκια» στη μέση, δείχνουν την ύπαρξη ενός αισθητήρα 3D που βρίσκεται κάτω από την οθόνη. Επίσης, η Apple έχει κάνει κάποιες εξαγορές εταιριών, καθώς και προσλήψεις στελεχών που αφορούν αυτόν τον τομέα. Οπότε περιμένουμε και βλέπουμε, καθώς ο καιρός της επίσημης παρουσίασης της συσκευής πλησιάζει ταχέως.