Στείλτε μηνύματα με αόρατη μελάνη από την iOS συσκευή σας | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Στείλτε μηνύματα με αόρατη μελάνη από την iOS συσκευή σας

Η λειτουργία αόρατης μελάνης στο iOS είναι διασκεδαστική και μπορείτε να στείλετε μηνύματα με αυτή, από το iPhone/iPad σας.

Η εφαρμογή των Μηνυμάτων στο iOS έχει μια λειτουργία αόρατης μελάνης που επιτρέπει να στέλνουμε μηνύματα που δε διαβάζονται, παρά μόνο με μια κίνηση του δαχτύλου του παραλήπτη,  από το iPhone ή iPad μας. Το μήνυμα εμφανίζεται προσωρινά και αμέσως μετά εξαφανίζεται πάλι και η λειτουργία δεν είναι μόνο για κείμενα, αλλά και για φωτογραφίες και βίντεο επίσης.

Η λειτουργία αυτή βρίσκεται στα εφέ των Μηνυμάτων και είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές iOS με iOS 10 και άνω. Εννοείται ότι και ο αποστολέας και ο παραλήπτης πρέπει να έχουν iOS συσκευή μιας και η λειτουργία είναι συμβατή μόνο με το iMessage και μόνο με την πλατφόρμα της Apple και όχι με κλασικά SMS.

Πώς γίνεται

  • Ανοίξτε τα Μηνύματα στην iOS συσκευή σας και πηγαίνετε σε μια οποιαδήποτε συνομιλία ή στείλετε ένα νέο μήνυμα (ακόμη και στον εαυτό σας μπορείτε να στείλετε για δοκιμή).
  • Γράψτε ένα μήνυμα, ως συνήθως, και πατήστε και κρατήστε μετά το μπλε βελάκι  αποστολής μηνυμάτων κάτω δεξιά, για να δείτε το τμήμα με τα εφέ.
  • Από τη σελίδα με τα εφέ των Μηνυμάτων επιλέξτε την «Αόρατη Μελάνη».
  • Πατήστε το μπλε βελάκι δίπλα στο «Αποστολή με αόρατο μελάνι» για να αποστείλετε το μήνυμά σας αμέσως με αυτό το εφέ.
  • Αυτό ήταν. Το μήνυμά σας θα αποσταλεί και ο παραλήπτης δε θα μπορεί να το διαβάσει παρά μόνο αν σύρει το δάχτυλό του επάνω του, οπότε και θα εμφανιστεί για λίγο και μετά θα εξαφανιστεί και πάλι. όπως καταλαβαίνετε, εμ τον ίδιο τρόπο, έχετε πρόσβαση και στα υπόλοιπα εφέ της εφαρμογής Ρων Μηνυμάτων. Αξίζει να τα δοκιμάσετε αν δεν το έχετε ήδη κάνει.