Συνδέστε το χειριστήριο του PS3 στο PC σας | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Συνδέστε το χειριστήριο του PS3 στο PC σας

Δεν σας αρέσουν τα άλλα χειριστήρια, αλλά θέλετε αυτό του PS3 ή σας ξέμεινε από το παλιό σας Playstation 3; Να πώς θα το συνδέσετε.

Αν λοιπόν το παλιό σας PS3 έχει από καιρό παροπλιστεί και τα χειριστήρια μαζεύουν σκόνη σε μια γωνιά (αν δεν τα πετάξατε), τότε μια εξαιρετική χρήση τους είναι στο PC σας. Θα χρειαστείτε ένα Mini USB καλώδιο και θα μπορείτε να συγχρονίσετε το χειριστήριο με το PC σας. Παρακάτω έχουμε τον οδηγό για το πώς να το κάνετε.

Συνδέστε το PS3 χειριστήριο με το PC σας (μέσω του καλωδίου) και αυτόματα θα αρχίσει να εγκαθιστά ένα αρχικό σετ οδηγών. Ίσως κάποιοι από αυτούς να είναι ήδη εγκατεστημένοι, αλλά για σιγουριά βεβαιωθείτε ότι έχετε τα:

Στη συνέχεια θα κατεβάσετε το λογισμικό που είναι απαραίτητο για τη σύνδεση του PS3 χειριστηρίου και τη λειτουργία του στο PC.

Πηγαίνετε στη σελίδα του SCP Toolkit download thread (http://forums.pcsx2.net/Thread-ScpToolkit-XInput-Wrapper-aka-ScpServer-Reloaded) και πατήστε τον πράσινο σύνδεσμο για να κατεβάσετε τον πιο πρόσφατο οδηγό. Θα πρέπει να τρέξετε το αρχείο εγκατάστασης (αφού το αποσυμπιέσετε) για να εγκατασταθεί το αρχείο.

Αφού τελειώσει η εγκατάσταση, θα ανοίξει αυτόματα (αν όχι, πηγαίνετε στα Προγράμματα > Scp > ScpToolkit Driver Installer  και ανοίξτε το) και θα κάνει τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις που είναι απαραίτητες. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα «κουτάκια» είναι τσεκαρισμένα στο πρόγραμμα που θα εμφανιστεί.

Από το μενού Choose DualShock 3  βρείτε και επιλέξτε το δικό σας, κι αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτό του PS4 και ένα Bluetooth dongle για να παίζετε ασύρματα, τσεκάρετε και αυτά επίσης. Πατήστε το «Install» και τα απαραίτητα αρχεία θα εγκατασταθούν και θα ρυθμιστούν αυτόματα.

Αυτό ήταν. Από εδώ και μπρος το DualShock 3 ή 4 θα αναγνωρίζεται και θα εργάζεται απρόσκοπτα στο PC σας. Επειδή όμως χρησιμοποιείτε στην ουσία τους οδηγούς του χειριστηρίου του XBOX 360, στα παιχνίδια θα εμφανίζεται η εικόνα του κι όχι αυτή του PS3-4 χειριστηρίου σας.

Αν θέλετε το κάτι περισσότερο, μπορείτε να ρυθμίσετε το χειριστήριό σας ακόμη πιο πολύ για τα διάφορα παιχνίδια με τη χρήση του ScpToolkit.

Με τη χρήση του ScpToolkit Profile Manager και του ScpToolkit Settings Manager, μπορείτε να ρυθμίσετε ακριβώς το χειριστήριο ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και το στιλ παιχνιδιού σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε ακόμη και την ευαισθησία των μοχλών (thumbstick), τη δόνηση, την καθυστέρηση (latency) και το LED display μεταξύ άλλων.