Τα νέα Max-Q gaming notebooks της NVIDIA θα σας δώσουν επιδόσεις σε λογική τιμή | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Τα νέα Max-Q gaming notebooks της NVIDIA θα σας δώσουν επιδόσεις σε λογική τιμή

Τα νέα Max-Q gaming notebooks της NVIDIA είναι λεπτά σαν ένα MacBook  Air και στοιχίζουν σαν απλά καλά laptop.

Μέχρι τώρα, η αγορά ενός καλού gaming laptop στοίχιζε όσο ενός φτηνού αυτοκινήτου και είχε αντίστοιχο βάρος (εντάξει όχι τόσο βαρύ, αλλά δεν θα το έλεγες και φορητό).

Τα νέα Max-Q gaming notebooks της NVIDIA όμως, έρχονται να αλλάξουν τους κανόνες καθώς στοιχίζουν όσο ένα καλό κλασικό laptop και ζυγίζουν όσο ένα MacBook Air.

Η εταιρία αποκάλυψε τη νέα τεχνολογία της, Max-Q στην Computex της Ταϊπέι, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «θα προσφέρει τη μέγιστη απόδοση σε μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας» στα gaming notebooks. Και με όλα αυτά, το Max-Q θα κάνει ένα τέτοιο μηχανάκι και πολύ λεπτό.

Και το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι, σύμφωνα με την NVIDIA δεν θα χρειαστεί να ληστέψουμε μια τράπεζα για να αγοράσουμε ένα (το νέο gaming laptop της Acer είναι 21(!) ιντσών και κοστίζει μόνο 10.000€, τι λέγαμε πιο πάνω;). Ο CEO της NVIDIA, Jensen Huang, είπε ότι θα έχουν λογικές τιμές γι’ αυτό που θα προσφέρουν.

Έτσι, περιμένει, όπως είπε, να στοιχίζουν κάπου μεταξύ των 1200$ και των 2000$ (τα πολύ «φορτωμένα»). Είπε επίσης, ότι η NVIDIA θα παρέχει την τεχνολογία και ο τελικός κατασκευαστής θα παράγει το τελικό προϊόν και, ως εκ τούτου, η τελική τιμή θα έχει να κάνει με το συνδυασμό των υπολοίπων χαρακτηριστικών που ο εκάστοτε κατασκευαστής θα επιλέγει για την υλοποίηση του μηχανήματός του.

Ωστόσο, άσχετα με τους τελικούς συνδυασμούς, περιμένει την κοστολόγηση σε αυτά τα πλαίσια.

Ήδη υπήρχε ένα έτοιμο μοντέλο στην Computex, το ROG Zephyrus gaming laptop που επέδειξε ο Huang με βάρος μόλις 2,2 κιλά και πάχος 18mm. Με μια NVIDIA GTX 1080 μέσα του, το Zephyrus είναι ικανό για 4Κ ανάλυσης παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας! Κι αυτό με επιδόσεις κατά 60% ανώτερες από αυτές ενός Playstation 4 Pro.

«Ό,τι μπορεί να κάνει το PS4 Pro, αυτό εδώ το κάνει καλύτερα και, αν και είμαι αρκετά δυνατός, μπορώ να το κρατάω στα χέρια μου όλη μέρα», είπε ο Huang.