Θα έχει το iPhone 8 την πρώτη 3D κάμερα αναγνώρισης προσώπου; | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Θα έχει το iPhone 8 την πρώτη 3D κάμερα αναγνώρισης προσώπου;

Μια νέα φήμη αναφέρει ότι η Selfie κάμερα του iPhone θα περάσει στην τρίτη διάσταση.

Η Selfie κάμερα του iPhone 8 (ή Χ ή όπως αλλιώς το πουν τελικά) φημολογείται ότι θα περάσει στην τρίτη διάσταση.

Η Apple – ως γνωστόν – συνεργάζεται με την LG Innotek, ένα κλάδο της γνωστής LG που παράγει ηλεκτρονικά εξαρτήματα, προκειμένου να προμηθεύσει το iPhone 8 με την πρώτη στον κόσμο, κάμερα 3D αναγνώρισης προσώπου, σύμφωνα με την Κορεάτικη Economic Daily.

Η ύπαρξη τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου στην μπροστινή κάμερα, θα δώσει τη δυνατότητα αναγνώρισης βάθους, κάτι που θεωρητικά μπορεί να κάνει το ξεκλείδωμα της συσκευής μέσω αναγνώρισης προσώπου, πιο ασφαλές. Η άμεση αναγνώριση προσώπου στο νέο Samsung Galaxy S8, αποδείχθηκε ότι δεν είναι αρκετά ασφαλής για τη χρήση της σε ξεκλείδωμα και πληρωμές μέσω της συσκευής, καθώς μπορεί να ξεγελαστεί από μια φωτογραφία.

Το iPhone 8 φημολογείτο ότι θα έχει αναγνώριση προσώπου αφότου η Apple εξαγόρασε την Ισραηλινή RealFace. Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι η LG Innotek θα προμηθεύσει την κάμερα που χρειάζεται, ώστε να γίνει δυνατή η αναγνώριση προσώπου στο νέο iPhone. Στο κάτω-κάτω, η LG Innotek είναι αυτή που παρέχει και τους φακούς για τη διπλή κάμερα του iPhone 7 Plus.

Όμως η νέα αναφορά προσθέτει και κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες όσον αφορά το τι συμβαίνει στην αλυσίδα προμηθειών της Apple. Η LG λοιπόν, υποτίθεται ότι επένδυσε 238,5 εκατομμύρια δολάρια, σε ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής φακών κάμερας για λογαριασμό της Apple. και αυτό γιατί – όπως αναφέρεται – η νέα κάμερα είναι μικρότερη από αυτήν του iPhone 7 Plus και χρειάζεται άλλο εργοστάσιο για την παραγωγή της.

Η συγκεκριμένη 3D κάμερα θα μπει στην εμπρόσθια πλευρά του iPhone 8, σύμφωνα με την αναφορά, που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα, ειδικά αν η Apple αποφασίσει να μειώσει τα πλαϊνά της συσκευής όπως έχει γίνει με το Galaxy S8 ή με το LG G6 για να δώσει μια πρόσοψη με οθόνη απ’ άκρου εις άκρον στο καινούριο της μοντέλο.