Θερμαινόμενη Κούπα Tetris | Digital Cube " />

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 0129 441

Digital Cube

Θερμαινόμενη Κούπα Tetris

Στο μεγαλύτερό της τμήμα, η καταπληκτική αυτή κούπα είναι μαύρη στο χρώμα. Διαθέτει ωστόσο ένα πλαίσιο, μέσα στο οποίο απεικονίζεται ένα παιχνίδι Tetris, που ξυπνά τις νοσταλγικές μας gaming αναμνήσεις!
Όταν η κούπα Tetris είναι παγωμένη, απεικονίζει την παρτίδα ενώ βρίσκεται ακόμα στην αρχή. Τη στιγμή όμως που γεμίσει με κάποιο ζεστό ρόφημα, όπως καφέ, τσάι ή σοκολάτα, η ρετρό αυτή κούπα αποκαλύπτει μαγικά ακόμα περισσότερα στοιχεία!
Μπροστά στα έκπληκτά σας μάτια εμφανίζεται δηλαδή ξαφνικά το παιχνίδι σε πλήρη εξέλιξη, με το επίπεδο, τις γραμμές και τα τουβλάκια φυσικά να έχουν αυξηθεί! Έτσι, η αινιγματική κούπα Tetris που αποκαλύπτει την ολοκληρωμένη της εμφάνιση μόνο αφότου ζεσταθεί, αναμένεται να ενθουσιάσει κάθε μικρό ή μεγάλο παιδί που έχει αγαπήσει το κλασικό αυτό παιχνίδι!
Εκτός όμως από τους λάτρεις του Tetris, η ξεχωριστή αυτή κούπα θα συγκινήσει όσους αγαπούν τις ανατροπές, αλλά και την πρωτοτυπία γενικότερα! Σερβίρετε, λοιπόν, το αγαπημένο σας ζεστό ρόφημα στην εκπληκτική κούπα Tetris και αφήστε την να σας θυμίσει τι εστί κλασική ψυχαγωγία! Λίγο στα δεξιά, λίγο αριστερά και αφήστε τη να σταθεί στο γραφείο ή το τραπέζι!

 

 

ΚΩΔ.ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:W568Created by comgr.net