Το Apple Watch Series 3 δε θα λειτουργεί εκτός Αμερικής! | Digital Cube

Email: info@digital-cube.gr

211 411 6454

Digital Cube

Το Apple Watch Series 3 δε θα λειτουργεί εκτός Αμερικής!

Οι LTE τηλεφωνικές δυνατότητες του νέου Apple Watch Series 3 δεν θα λειτουργούν εκτός των ΗΠΑ!

Όσοι σκέφτεστε από τώρα την αγορά του Apple Watch Series 3 με LTE δυνατότητα για να παίρνετε τηλέφωνα χωρίς το iPhone σας, καλό είναι να το ξεχάσετε για την ώρα.

Σε μια δήλωσή της σε ερώτηση που της έγινε από έναν αναγνώστη του MacRumors, η Apple δήλωσε ότι οι εκδόσεις LTE του νέου της ρολογιού δε θα λειτουργούν εκτός ΗΠΑ! Ο αντιπρόσωπος της Apple, είπε στον αναγνώστη – του οποίου η ερώτηση είχε αναφερθεί και από το BGR –  ότι το νέο Apple Watch Series 3 θα συνεργάζεται αποκλειστικά με τους τέσσερις μεγάλους παρόχους των ΗΠΑ, Verizon, AT&T, Sprint, και T-Mobile. Όσοι λοιπόν θέλουν το ρολόι για τέτοια χρήση εκτός ΗΠΑ, είναι άτυχοι.

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί όσον αφορά τις LTE δυνατότητες του νέου Apple Watch. Μέχρι την τελευταία στιγμή πριν την επίσημη παρουσίασή του, υπήρχαν αμφιβολίες για το εάν τελικά θα υποστηρίζει τη δυνατότητα κλήσεων και μηνυμάτων. Η Apple τελικά παρουσίασε δύο μοντέλα, ένα με και ένα χωρίς LTE δυνατότητες, αλλά δεν μας είπε το μεγάλο μυστικό: ότι και αυτό με το LTE, δε θα λειτουργούσε εκτός Αμερικής.

Όσον αφορά τελικά αυτές τις δυνατότητες και τις λεπτομέρειές τους, η Apple ξεκαθαρίζει τα πράγματα στην ιστοσελίδα του ρολογιού και επίσης δίνει απαντήσεις σε χρήστες όσον αφορά τη συσκευή.

Η σημαντική αυτή νέα δυνατότητα λοιπόν, τελικά θα αφήσει στα κρύα του λουτρού πολλούς που θα σκέφτονταν να αγοράσουν τη συσκευή προκειμένου να έχουν ένα μίνι τηλέφωνο στο χέρι τους, χωρίς να χρειάζεται να έχουν πάντα μαζί τους το iPhone τους. Τελικά ο αντιπρόσωπος της Apple, δεν ξεκαθάρισε αν η δυνατότητα LTE θα ενεργοποιηθεί τελικά και εκτός ΗΠΑ αργότερα και επίσης δεν είναι ξεκάθαρο το ποια ακριβώς είναι τα τεχνολογικά εμπόδια που εμποδίζουν κάτι τέτοιο εκτός Αμερικής.

Το Apple Watch Series 3 θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες από τις 22 Σεπτέμβρη.