Το «ένα για όλα» χειριστήριο παιχνιδιών είναι το όνειρο κάθε gamer! | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

6986049080

Digital Cube

Το «ένα για όλα» χειριστήριο παιχνιδιών είναι το όνειρο κάθε gamer!

Ένα χειριστήριο που κάνει για οποιαδήποτε κονσόλα, υπολογιστή, ή tablet, είναι σίγουρα ένα σπουδαίο γεγονός!

Ένας gamer που σέβεται τον εαυτό του, είναι πιθανό να έχει περισσότερες από μία κονσόλες και να παίζει σε περισσότερες από μία πλατφόρμες, όπως π.χ. XBOX, Playstation, PC, Android, iOS κλπ. Και είναι επίσης πολύ πιθανόν ότι έχει περισσότερα από ένα χειριστήρια (ή τουλάχιστον ένα) για κάθε σύστημα παιχνιδιών που έχει. Αμέσως-αμέσως, αρχίζει να μαζεύεται ένας σημαντικός αριθμός χειριστηρίων, ειδικά αν κανείς έχει από δύο για κάθε σύστημα.

Γι’ αυτό εμφανίστηκε ο «All Controller», – ένα ασύρματο χειριστήριο που είναι συμβατό με τα πάντα, όπως XBOX, Playstation,, PC, και ακόμη και Android ή iOS. Φανταστείτε να έχετε ένα και μόνο χειριστήριο (ή έστω δύο για διπλό παιχνίδι) για όλες τις συσκευές παιχνιδιών σας. Σίγουρα κάτι τέτοιο μπορεί να αποβεί σωτήριο.

Το All Controller λοιπόν, κάνει ακριβώς αυτό, συνεργάζεται με όλους και όλα. Θα δουλέψει σε PC με Windows, Linux, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, (με iOS 6 και πάνω), XBOX ΟΝΕ, XBOX 360, XBOX (αρχικό), Playstation 3 και 4, Nintendo Wii, Wii U, και ακόμη και το Switch! Θέλετε κι άλλα; Ε τότε να πούμε ότι θα αντικαθιστά και το πληκτρολόγιο και ποντίκι στον υπολογιστή σας και θα παίζει σε παιχνίδια (οποιαδήποτε) ακόμη κι αν δεν είχαν σχεδιαστεί για χειριστήριο!

Και δεν μιλήσαμε για τα Android smartphone και tablet και την Android TV. Λοιπόν, και αυτά τα υποστηρίζει. Κανείς δε μένει παραπονεμένος. Αν η συσκευή σας τρέχει Android 4.4 και άνω, τότε ο All Controller είναι η λύση στα προβλήματά σας.

Και αν ανησυχείτε για το θέμα της εξοικείωσης, μείνετε ήσυχοι, γιατί ο All Controller μοιάζει, έχει την αίσθηση και λειτουργεί όπως οποιοδήποτε από τα γνωστά χειριστήρια παιχνιδομηχανών που μας είναι γνωστά – οπότε, αμέσως θα εξοικειωθείτε.

Η καμπάνια του Kickstarter που έχει να κάνει με αυτόν, ήδη έχει καλύψει το αρχικό ποσόν  των 75.000$ (Καναδά) που χρειαζόταν για χρηματοδότηση. Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα το παραλάβουν πρέπει να δώσετε το ποσόν των 110$ (Καναδά) για την ασύρματη έκδοση που θα λειτουργεί με όλα τα προαναφερόμενα. Το χειριστήριο θα αρχίσει να ταχυδρομείται στους παραλήπτες από το Μάρτιο του 2018.

Θα το βρείτε εδώ: https://www.kickstarter.com/projects/1811189679/all-controller-universal-and-fully-customizable