Το iOS 11 θα έχει Έξυπνη λειτουργία Χαμηλής Ισχύος | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Το iOS 11 θα έχει Έξυπνη λειτουργία Χαμηλής Ισχύος

Περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας στο iPhone σας με την νέα λειτουργία που προβλέπεται να έλθει με το iOS 11.

Η Apple προβλέπεται να μας δείξει τι πρόκειται να γίνει στο νέο iOS 11 που θα μας διαθέσει κατά το Σεπτέμβριο, στην παρουσίαση που θα κάνει στη Worldwide Developers Conference (WWDC) του 2017, τη Δευτέρα στις 5 Ιουνίου. Και ενώ ακούγονται πολλά και διάφορα για το iOS 11, μια λειτουργία που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη ζωή της μπαταρίας μας, αλλά και κάμποσα άλλα ωραία πράγματα που ελπίζουμε τελικά να βρουν το δρόμο προς το τελικό προϊόν έχουν κυκλοφορήσει σε διάφορες φήμες.

Έξυπνη Λειτουργία Χαμηλής Ισχύος

Μια νέα λειτουργία που θα ενισχύσει την υπάρχουσα λειτουργία Χαμηλής Ισχύος και θα στηρίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με τη χρήση που θα γίνεται από τον κάτοχο της συσκευής, προκειμένου να χρησιμοποιεί «σενάρια χρήσης» που θα κάνουν μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της ημερήσιας χρήσης. Λεπτομέρειες δεν έχουμε ακόμη για το πώς θα λειτουργεί η εν λόγω δυνατότητα,  οπότε περιμένουμε να μας πει η Apple στην επερχόμενη WWDC.

Βελτιστοποίηση του FaceTime

Μια ακόμη πληροφορία αφορά τις ομαδικές κλήσεις FaceTime που θα έλθουν με το iOS 11. Οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κλείσεις σε μέχρι 5 άτομα ταυτόχρονα σύμφωνα με την είδηση που ανέβηκε στο Reddit πριν λίγο καιρό.

Επίσης ακούγεται ότι η Apple σκέφτεται να κάνει την κλήση ήχου FaceTime, την εξ’ ορισμού κλήση μεταξύ χρηστών iPhone, iPad – προς μεγάλη απογοήτευση των παρόχων ανά τον κόσμο. Κάτι τέτοιο θα έκανε τους χρήστες iPhone/iPad, εφόσον έχουν πρόσβαση σε Wi-Fi, να συνομιλούν ατέλειωτα με μηδενικές χρεώσεις.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά που ακούγονται πως θα μας έλθουν με την έλευση του iOS 11, είναι η διαπροσωπικές πληρωμές μέσω iPhone (από άτομο σε άτομο δηλ.), πάμπολλες ενδιαφέρουσες νέες λειτουργίες σε όσους χρησιμοποιούν και είναι γραμμένοι στην Apple Music, η πολυαναμενόμενη Dark Mode, που περιμέναμε, αλλά δεν είδαμε στο iOS 10 κλπ.

Επιπλέον σχεδιαστικές ανακαινίσεις αναμένονται με την έλευση του iOS 11, επιπρόσθετα πλήκτρα στο Κέντρο Ελέγχου, αναβάθμιση του τμήματος με τα widget και αύξηση της ταχύτητας λειτουργίας και της ασφάλειας.