Το νέο OnePlus 5 είναι κατά πολύ ισχυρότερο από τα Samsung Galaxy S8 και Google Pixel | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Το νέο OnePlus 5 είναι κατά πολύ ισχυρότερο από τα Samsung Galaxy S8 και Google Pixel

Δοκιμαστικά που διέρρευσαν, έδειξαν ότι το επερχόμενο οσονούπω  OnePlus 5 κάνει σκόνη τα τελευταία μοντέλα των αντιπάλων του.

Η OnePlus σύντομα θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου της μοντέλου OnePlus 5, ενός smartphone που θα προσφέρει χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά του πρόσφατου Galaxy S8, της νέας ναυαρχίδας της Samsung. Αλλά μάλλον το OnePlus 5 προβλέπεται να είναι κατά πολύ ταχύτερο του Galaxy S8. Ένα νέο τεστ που διέρρευσε δείχνει πως θα είναι πολύ ταχύτερο και από τη ναυαρχίδα της Google, Pixel C, που εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα Android smartphone που μπορεί κανείς να αγοράσει.

Το Pixel μάλιστα, έχει κάπως παλαιότερα εξαρτήματα κι έτσι, δεν είναι και τόσο εκπληκτικό το ότι το OnePlus 5 το ξεπερνάει σε επιδόσεις. Σε τελευταία ανάλυση, το OnePlus 5 θα έχει το νέο Snapdragon 835 της Qualcomm. Όμως το σοβαρό είναι ότι το OnePlus 5 θα ξεπερνάει σε επιδόσεις και το Samsung Galaxy S8, που έχει τον ίδιο επεξεργαστή. Ένα benchmark που διέρρευσε έφτασε στο TechRadar, αποκαλύπτοντας την αλήθεια του πράγματος.

Είτε λοιπόν πρόκειται για παιχνίδια με βαριά γραφικά, όπως τα Real Racing 3, Modern Combat 5, π.χ., είτε για συνηθισμένες καθημερινές εφαρμογές όπως τα Facebook, Instagram, Gmail, Google, Snapchat και Google Maps, το OnePlus 5 γενικά κερδίζει με άνεση, όπως δείχνει και το διάγραμμα με τα δοκιμαστικά που έγιναν για τις συσκευές.

Δεν είναι ξεκάθαρο πάντως, αν το OnePlus 5 που χρησιμοποιήθηκε στο συγκεκριμένο τεστ είχε 4 ή 6 GB RAM. Και βέβαια, όσο κι αν το τεστ αυτό έδειξε τέτοιες επιδόσεις, περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του, για να δούμε την πραγματικότητα σε δοκιμές που θα γίνουν με βάση την καθημερινή χρήση και τις δυνατότητές του σε πραγματικές συνθήκες.