Το νέο υβριδικό laptop της Samsung έχει και stylus | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Το νέο υβριδικό laptop της Samsung έχει και stylus

Το νέο 2 σε 1 laptop της Samsung είναι το πρώτο που συνοδεύεται και από ψηφιακή πένα.

Οι φαν της Samsung που τους αρέσει το stylus που συνοδεύει τα Galaxy Note smartphone της, μπορούν τώρα να το έχουν και με το νέο ισχυρό 2 σε 1 laptop της. Η αγορά των 2-σε-1 υβριδικών tablet-laptop με Windows 10, είναι ταχέως αναπτυσσόμενη και υπάρχει λόγος γι’ αυτό. Η δυνατότητα να μετατρέψει κάποιος ένα laptop σε tablet και αντιστρόφως, ανάλογα με τις ανάγκες του, προσφέρει μεγάλο βαθμό ευχρηστίας. Και τα πιο δημοφιλή τέτοια μηχανήματα, είναι τα 2-σε-1 360 μοιρών, όπου η οθόνη και το πληκτρολόγιο περιστρέφονται εντελώς ώστε να ακουμπάνε πλάτη με πλάτη.

Η Samsung έχει εισέλθει σε αυτή την αγορά εδώ και αρκετό καιρό με τη σειρά της Spin των 360-μοιρών μεσαίας κατηγορίας 2-σε-1. Τώρα όμως, η εταιρία περνάει στα υψηλών επιδόσεων laptop με την παρουσίαση του νέου Notebook 9 Pro στην Computex 2017.

Ίσως η πιο «Pro» λειτουργία του νέου της laptop να είναι και η παροχή του S Pen active stylus της εταιρίας μαζί με το laptop, που υποστηρίζει το χαρακτηριστικό Windows 10 Ink. Το Notebook 9 Pro είναι το πρώτο laptop της εταιρίας που έχει μαζί ένα τέτοιο stylus, καθώς μέχρι τώρα αυτό συνόδευε μόνο τα σκέτα tablet και θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που έχει και σε αυτά. Το stylus του Notebook 9 Pro θα υποστηρίζει ευαισθησία 4.000 επιπέδων πίεσης και μια μύτη πάχους 0,7mm που θα αναγνωρίζει και την κλίση γραφής – παρόμοια με το αντίστοιχο stylus που συνοδεύει το Microsoft Surface Pro.

Το Notebook 9 Pro θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, μία με 13,3 ίντσες οθόνη και μία με 15 ίντσες. Το μοντέλο των 13 ιντσών έχει 8 GB RAM και 256 GB SSD, ενώ το 15 ιντσών έχει 16 GB RAM και ίδιο SSD. Το 15 ιντσών θα έχει επίσης και μία ξεχωριστή AMD Radeon 540 GPU για βελτιωμένα γραφικά. Και τα δύο μοντέλα θα έχουν Full HD (1,920 x 1,080) ανάλυση.

Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια κάμερα υπερύθρων για την αναγνώριση προσώπου με το Windows Hello για ξεκλείδωμα, και διπλά στέρεο ηχεία «SoundAlive». Θα έχουν δύο θύρες USB 3 και μία USB-C και μια θύρα ανάγνωσης καρτών microSD.