Το SoundAssistant της Samsung προσφέρει μεγάλα ηχητικά προτερήματα στο Galaxy | Digital Cube

Δωρεάν αποστολή/παράδοση με ACS Πανελλαδικά

211 411 6454

Digital Cube

Το SoundAssistant της Samsung προσφέρει μεγάλα ηχητικά προτερήματα στο Galaxy

Η εφαρμογή SoundAssistant της Samsung παρέχει πολλές και σημαντικές δυνατότητες στους χρήστες των Galaxy μοντέλων της.

Ο ήχος δεν έχει τύχει ιδιαίτερης φροντίδας στα smartphone, αλλά, χάρη στο SoundAssistant της Samsung, οι χρήστες των Galaxy θα απολαμβάνουν πολύ καλύτερο ήχο στη μουσική τους και όπου αλλού χρειάζεται.

Η Samsung, με την έκδοση της εφαρμογής SoundAssistant, προσφέρει για πρώτη φορά στους χρήστες των smartphone της μια εφαρμογή ελέγχου του ήχου – σαν ισοσταθμιστή και κάτι παραπάνω – που μέχρι τώρα τα Samsung δεν είχαν και τους έλειπε.

Με τη βοήθεια της εφαρμογής, μπορεί κανείς να ρυθμίσει ξεχωριστά τον ήχο για κάθε άλλη εφαρμογή και να ξαναρυθμίσει τα πλήκτρα ήχου να αυξομειώνουν τον ήχο της μουσικής κι όχι του smartphone και του κουδουνίσματος.

Αν έχετε ένα Galaxy S8-S8+ μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε διαφορετικές εξόδους ήχου ανά εφαρμογή κι έτσι να ακούτε μουσική από ένα εξωτερικό Bluetooth ηχείο ενώ να στέλνετε τον ήχο στα ακουστικά σας όταν παίζετε παιχνίδια.

Η εφαρμογή έχει 150 βήματα ακριβούς ρύθμισης της έντασης (!), ενώ παρέχει κι ένα «επιπλέον» (floating) πάνελ ισοσταθμιστή και ρύθμισης της στερεοφωνίας. Οι χρήστες επίσης μπορούν να δημιουργήσουν ηχητικά προφίλ – τα Scenarios – και να τα ρυθμίσουν να ενεργοποιούνται αυτόματα σε διαφορετικές μέρες της εβδομάδας.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με συσκευές που έχουν το Android 7. Αυτό είναι άσχημο, γιατί υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο Play Store που θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητές της και σε παλιότερες εκδόσεις του Android.

Όσον αφορά το Bluetooth, το Galaxy S8 είναι το μοναδικό smartphone που υποστηρίζει το πρωτόκολλο Bluetooth 5 που είναι ταχύτερο, φτάνει σε μεγαλύτερη απόσταση με περισσότερο εύρος ζώνης και μπορεί να επικοινωνεί ταυτόχρονα με δύο συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο της Samsung μπορεί να στέλνει ήχο σε 2 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα!

Και με δεδομένο το μοναδικό και όχι τόσο σπουδαίας ποιότητας μεγάφωνό του, μπορούμε να πούμε ότι η παραπάνω δυνατότητα είναι σημαντική. Έτσι, οι κάτοχοι του S8 θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την εμφάνιση του SoundAssistant που μπορούν να κατεβάσουν από το Google Play Store.